Play ponuda

PORUČILA IM NEK' SE J**U: / Manekenka poludjela kada su joj rekli da je predebela!

Image
Foto: Facebook

Manekenka Charlie Howard poslala je otvoreno pismo modnoj agenciji rekavši im javno da se j**bu jer su joj rekli kako je prevelika i predebela kako bi ju ponovno angažirali.

24.10.2015.
10:00
Facebook
Play ponuda

U ljutitom nastupu Charlie je agenciji poručila kako im više ne dozvoljava da joj govore da mora u struku biti još uža, a sve kako bi joj dali posla.

"Odbijam se svaki dan osjećati posramljeno i frustrirano zbog vaših nerazumnih i neodrživih mjerila ljepote, dok vi sjedite zavaljeni u svojim stolicama, trpate se kolačima i meni i mojim prijateljicama zagorčavate život. Što više vi tražite da mi smršavimo, tim više dizajneri moraju kreirati odjeću naše veličine i tim više djevojaka se razboljeva. Ja iza toga više ne želim stajati!", napisala je Howard.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Ukoliko nisam bila u potpunosti jasna, ja sam žena. Ja sam samo čovjek. Ne mogu nekim čudom suziti svoje bokove samo kako bih stala u komad odjeće ili udovoljila standardima agencije. Predugo sam se borila protiv vlastite prirode, samo zato što ste vi ocijenili kako imam previše istaknute obline", nastavila je Charlie.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Počela sam voljeti svoje tijelo. Nemam velike grudi, ali moja je stražnjica baš ok, a čini se kako se sviđa i mojim klijentima. Budimo iskreni, i kada sam bila onoliko mršava koliko ste od mene tražili i dalje vam nisam bila po volji. U ovoj igri ja jednostavno ne mogu pobijediti", požalila se manekenka.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Volim svoj posao i ponosna sam na sve što sam odradila. Sretna sam što sam upoznala toliko divnih ljudi i što sam proputovala svijet. I dalje ću se baviti manekenstvom, ali pod svojim uvjetima", rekla je djevojka.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Međutim, moje psihičko i tjelesno zdravlje mi je važnije od kilaže koju pokazuje vaga. Ukoliko me neka agencija želi predstavljati, kao ženu kakva jesam, slobodno me kontaktirajte. Do tada, odoh na odmor!", poručila je manekenka Charlie Howard, pridruživši se tako i drugim djevojkama koje su modnom dikatatu rekle NE!

Image
GUZA PREDEBELA: /

Šveđanki idealnih proporcija stručnjaci poručili da je "prevelika"

Play ponuda
Play ponuda