Šibenčanke odlično nose kratko na užarenom asfaltu

Nakon Zagrepčanki i njihovih modnih izleta po ulicama metropole, i Šibenčanke su pokazale što nose dok prži sunce, a kamen puca od vrućine.

26.8.2011.
17:42
VOYO logo

Od jednobojnih i jednostavnih pamučnih haljinica pa do suknjica s raskošnim volančićima i vrućih hlačica u raznim varijantama, šibenske se ljepotice odlično poigravaju modnim trendovima u sparnim danima.

Svi znaju da su ljetne vrućine podnošljivije u laganim haljinicama i kratkim hlačicama, a dok neke nemaju volje stajati ispred ormara i slagati savršen outfit za šetnju gradom dok sunce nemilosrdno prži, drugima je to pravi užitak, što se vidi i iz priloženih fotografija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednome im svaka čast – jednostavnost je njihov moto, a vođenje za onom dobrom starom 'manje je više' i u ovim se slučajevima pokazala djelotvornom. Još jedno im je zajedničko – u dnevnoj varijanti štikle nisu dobrodošle, one idealna modna rješenja s dozom seksipila postižu i u ravnim cipelama, sandalama, tenisicama.

Kratko, kraće, najkraće, njihova je igra i teško im je naći zamjerku. Nose ovosezonsku hit bijelu boju, a odvažno nose i žarke boje, ženstvenu i seksi crvenu, kao i romantične cvjetne uzorke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok se neke Zagrepčanke pokušavaju barem jednim neobičnim modnim dodatkom istaknuti iz mase, pogledajte kakva trendi rješenja imaju Šibenčanke kroz lajtmotiv haljinica i kratkih hlača.

Vezani članci:

arti-201105250718006 arti-201106130835006 arti-201108160538006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo