Modni dodatak bez kojeg ne možete ovog ljeta!

Kada pričamo o ljetnom nakitu velika većina vas zasigurno prvo pomisli na narukvice. Zašto?

11.8.2011.
17:51
VOYO logo

Zato sve prave trendseterice ljeti obožavaju nakit koji dolazi u obliku narukvica. Kakve modele izabrati ovo ljeto? Na prvom mjestu su svakako divni modeli sa privjescima koji dolaze u zlatnoj i srebrnoj boji sa različitim privjescima koji ponekad imaju značenje, a ponekad su tu čisto iz dekorativnih razloga.

Većina high street brendova i specijalizirani dućani s nakitom u svojoj ponudi ima ovakve modele narukvica jer su najveći hit svake sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako želite dizajnerski nakit koji nećete skidati sa sebe tu je novi modni komad brenda DOVE koji je specijalno za njih dizajnirao poznati hrvatski dizajner Ivica Skoko.

Narukvica 100% SVOJA dio je zanimljive modne priče koju je DOVE ove godine pokrenuo u suradnji s FASHION.HR-om. Dolazi u dvije različite boje – srebrnoj i zlatnoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz narukvice sa privjescima tu su modeli koji dolaze u kombinaciji kože i bižuterije. Koža je u toplim bojama ljeta ili u bezvremenskoj crnoj i smeđoj koju možete nositi i u hladnim sezonama.

Dame koje vole vintage neka pronađu modele u boji starog zlata koji su kombinirani sa cirkonima ili kamenjem u jarkim bojama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crvena i zlatna su ultimativni hit kad je riječ o narukvicama inspiriranim prošlošću. Za kraj su tu dizajnerski komadi od kojih smo izdvojili tri nama najdraža modela i tri dizajnerice koje rade genijalne narukvice uz koje će i najobičnija kombinacija izgledati totalno trendi.

Vezani članci:

arti-201108030415006 arti-201107210222006 arti-201107290467006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo