Malo je potrebno da bi se na špici okretali za vama

Neke odlične stvari u životu su besplatne, a to se svakako može reći i za modne savjete!

11.8.2011.
10:10
VOYO logo

Stilisti poznatih osoba odlučili su otkriti neke male tajne dobrog izgleda, a savjeti su objavljeni na stranici fashion.allwomenstalk.com. Kako oduševiti, a pritom ne potrošiti novac na stvari koje vam ne trebaju.

Odjeću birajte prema tipu tijela Neki odjevni predmeti izgledaju odlično samo na lutkama u izlozima. Mislite na oblik svog tijela, te pokušajte odjećom sakriti nedostatke i istaknuti ono najbolje. Bez obzira koliko vam neka haljina ili hlače mamili uzdahe, možda to i nije najsretnije rješenje za vas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modni detalji kao spas Što god imale na sebi uz prikladne modne dodatke izgledat će još bolje. Bez obzira nosite li malu crnu haljinu ili traperice i običnu pamučnu majicu, možete izgledati kao s naslovnice ako znate odabrati nakit, šešir, šal... Vizualni dojam upotpunite zanimljivom narukvicom, remenom ili nekim drugim efektnim dodatkom, i to je to!

Kupite cijeli outfit Nemojte kupovati jedan jedini komad odjeće samo zato jer je na sniženju. I sami znate da to vjerojatno nikad nećete odjenuti. Kupite cijeli outfit ili pokušajte uz komad odjeće koji kupujete smisliti barem tri kombinacije s onim što imate u ormaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prakticirajte šoping-dijetu Popularni celebrity stilist Phillip Bloch savjetuje da ne kupujete haljinu koju ćete odjenuti samo jednom. Radije uložite u nešto što možete nositi u raznim kombinacijama. Umjesto ružičaste haljine radije izaberite suknju i majicu, koje možete kombinirati na više načina i svaki put izgledati drugačije.

Budite originalni Poznati i slavni mogu na sebe nabacati nespojive stvari, te i dalje izgledati senzacionalno. Zašto i vi ne biste pokušale? Dobro pregledajte što imate u ormaru, možda pronađete pravi 'dragulj' kojim ćete se istaknuti među mnoštvom slično odjevenih. Moda je odlična i trendovi su odlični, te ih uvijek možete kombinirati i stvoriti vlastiti stil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105300720006 arti-201107290335006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo