Primila nagradu za stil i izjavila: 'Nekad sam izgledala kao sr**e'

Kelly Osbourne (28), nije mogla sakriti nevjericu što je u utorak navečer u Londonu dobila nagradu Ultimate Style Icon na dodjeli nagrada Cosmopolitan Ultimate Women of The Year 2012.

31.10.2012.
11:12
VOYO logo

Na pozornici u londonskom Victoria and Albert Museumu rekla je: 'Nekad sam izgledala kao sr**e. Nikada nisam pomislila da bih mogla dobiti nagradu za stil. To što me je Cosmo prije nekoliko godina stavio na naslovnicu za moje je samopouzdanje učinilo čuda.'

Kelly je na dodjeli pokazala svoju vitku liniju u srebrno-lila svilenoj haljini i srebrnim platformama. Premda je izgledala presretno dok je pozirala fotografima, nedavno je priznala da se borila s prihvaćanjem 'nove sebe' nakon što je izgubila 30 kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kada sebe vidite na određeni način, to se nikada ne mijenja. Krupniji ljudi koji smršave uvijek se vide kao debeli, bez obzira što se dogodilo. Više ne ne vidim tako, ali izgubila sam 30 kilograma', izjavila je Kelly nedavno.

Pored Kelly, koja je svojom pojavom oduševila 'modnu policiju', najzapaženija na crvenom tepihu bila je pjevačica Nicole Scherzinger, koja je zablistala u bijeloj haljini otvorenih leđa koju je iskombinirala s ružičastim štiklama. Nicole je osvojila nagradu Ultimate Fun Fearless Female.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo