nitko im ništa ne može / Graditelji si olakšali rad po vrućini pošto ne smiju nositi kratke hlače: izigrali pravilnik i počeli raditi u haljinama

Image
Foto: Simon Jones

Radnici su rekli da su bili inspirirani školarcima koji nose suknje kako bi zaobišli zabranu kratkih hlača

20.6.2018.
9:19
Simon Jones
VOYO logo

Graditelji koji tvrde da nije bilo dopušteno nositi kratke hlače na 26 stupnjeva topline odlučili su se oduprijeti zakonu da bi si olakšali rad na suncu.

Brickies - koji su radili u Chertseyu, Surrey - bili su užasnuti novim zdravstvenim i sigurnosnim pravilima koja zabranjuju kratke hlače. Ali kad su shvatili da mogu zaobići zabranu nošenjem ženske odjeće zahvaljujući pravilima o ravnopravnosti spolova, pojavili su se na poslu u haljinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Simon Miles (45) nosio je ženski šos od trapera dok je radio na mjestu Bellway Homes, govoreći za The Sun: "Pronašao bih još jedan posao, a neki drugi momci su se jako trudili na poslu i k tome im je bilo neugodno u trapericama. Zaključili smo da se radi o  pitanju zdravlja i sigurnosti. Ali shvatili smo da, ako su žene koje rade u uredima na istom mjestu obučene u suknjice, nisu nas mogli zaustaviti da učinimo isto."

Radnici su rekli da su također bili inspirirani školarcima koji nose suknje kako bi zaobišli zabranu kratkih hlača. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Simon Jones

Foto: Simon Jones

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo