FOTO: / Haljine koje će se nositi iduće sezone

Žene u ormaru imaju haljinice za svakojake prigode, no uglavnom ih, vođene trendovima, kupuju u sličnim varijantama. Možda vam je ponestalo inspiracije?

16.8.2011.
10:19
VOYO logo

Ima li boljeg mjesta za pronalazak ideja, kad je odijevanje u pitanju, od događanja na kojima se zvijezde natječu koja će oduševiti svojim izdanjem? Možda ćete pomisliti na modne magazine u kojima se iz sezone u sezonu 'serviraju' trendovi, ali ako želite hodati odjevene poput klonova – samo izvolite!

Prilikom dodjele nagrada Do Something, koja se održala u Los Angelesu, mnoge su poznate ljepotice dale sve od sebe da ostave što bolji dojam. Bilo je onih u dugim glamuroznim haljinama, u kombinezonima i hlačama, ali najveću pažnju privukle su kratke haljinice, i to u svim varijantama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od svečanijih pa do onih koje se mogu iskoristiti i za dan, ovisno o tome uz što ih kombinirate, izabrali smo one najzanimljivije i što je još važnije – nešto su drugačije od onih klasičnih must-have modela.

Ima ih u žarkim bojama, asimetričnog kroja, s volančićima i šljokicama, ističu struk, noge i dekolte, a zajedničko im je to što su seksi, ženstvene i u njima je lako biti primijećen!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107280670006 arti-201106270734006 arti-201106280601006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo