Dok pauzira sa skijanjem, Ana Jelušić šeće pistom

Peti put za redom u Rijeci, na prekrasnim stepenicama pored Grand hotela Bonavia, u centru grada, održana je modna manifestacija Riječke stepenice.

27.8.2011.
17:35
VOYO logo

U programu koji je vodila glumica Marijana Mikulić kolekcije jesen/zima predstavili su: RIO, Varteks, Lurex, Vesna Sposa, Callegari, Marijana Hero, Eni Surian, Andrea Anić, Petra Fledrović, očna optika Ghetaldus Rijeka, kožna galanterija Galko, kreatorica nakita Iva Srok Tucić.

Posebna gošća revije bila je izraelska dizajnerica Michal Negrin. Za frizure je bio zadužen studio Perman Experience, a za šminku Rimmel by Paola Peček i Iva Peradenić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Revije su nosili poznati manekeni i manekenke poput Vedrane Linardić, Lorene Ćavar, Jelene Glišić, Dina Bubičića i Radovana Stošića.

Uz njih su modnim stepenicama prošetale i mnoge osobe iz svijeta sporta i glazbe, poput pjevača Massima Savića, proslavljene plivačice Mirne Jukić, skijašice Ane Jelušić, glumaca Dražena Mikulića te pjevačica Martine Majerle i Karine Kuljanić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ana Jelušić, koja zbog problema s astmom pauzira sa skijanjem, riječkim stepenicama prošetala je u večernjoj haljini iz Callegarijeve kolekcije. Iako je imala malo problema s dugačkom haljinom i visokim potpeticama, nije skidala osmijeh s lica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo