Play ponuda

Sjećate se ove tužne fotografije psa i vlasnika? Priča je upravo dobila sretan epilog

shimmer fallback

John Unger, muškarac koji se pojavio na srcedrapajućoj fotografiji sa svojim psom Schoepom, što je rastužilo brojne ljude, udomio je novog psa!

6.3.2015.
8:44
Play ponuda

Prekrasan pas koji boluje artritisa postao je internetska senzacija kad je 2013. godine fotografkinja Hannah Stonehouse Hudson fotografirala Schoepa s njegovim vlasnikom, Johnom Ungerom, kako se grle u jezeru Lake Superior.

Unger je naime redovito zaranjao psa u jezero kako bi mi olakšao bolne simptome artritisa. Schoep je doživio lijepu starost, te je 2013. godine preminuo s 20 godina.

Ovaj tjedan, Unger je pozdravio novog psa, Beara, u svojem domu. Na Facebooku je objavio fotografiju Mede, uz status: 'Ponovno sam čitav...', što su desetci tisuća ljudi s oduševljenjem 'lajkali'.

Unger je, inače, udomio Schoepa kad je bio osmomjesečno štene koje je zlostavljao prijašnji vlasnik. Zbog toga je trebalo malo dulje da psić počne vjerovati novom velikom prijatelju, no s vremenom su razvili tako jaku vezu da Unger tvrdi da ga je Schoep čak spasio od velike depresije koja je prijetila da će uslijediti nakon jednog teškog prekida.

Na sreću, danas ima novog prijatelja...

Play ponuda
Play ponuda