POMLADIO SE / Zbog ćelavosti ostao bez posla i žena, a pogledajte ga nakon transplantacije kose

Image
Foto: TikTok

Scott je otkrio kako je gubitak kose utjecao na njegov život, nakon čega je napravio veliku promjenu zbog koje su mu žene poručile da izgleda čak deset godina mlađe

26.6.2024.
17:07
TikTok
VOYO logo

Gubitak kose znatno utječe na samopouzdanje, a dokaz tome je i Englez Scott Westwood, koji je počeo ćelavjeti prije deset godina, a sada o tome priča na društvenim mrežama. Nakon nove transformacije postao je vrlo popularan.

Iako je počeo šišati kosu na kratko, opadanje je utjecalo na njegovo samopouzdanje. Izgubio je mnoge glumačke projekte, a čak ni žene nisu htjele izlaziti s njim zbog njegove ćelavosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspješna transplantacija kose

"U ogledalu se ne prepoznajem bez kose, iako nemam kosu duže vrijeme i brijem glavu. Kada se zamislim, vidim dečka s gustom kosom", priznao je i dodao da je zbog toga često nosio kapu. Mnogi su mu govorili da treba prihvatiti sebe onakvim kakav je, ali to ga nije učinilo sretnim. To ga je potaknulo da se posavjetuje s frizerom Robom Woodom o transplantaciji kose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
napeta rasprava /

Ćelavi muškarci - top ili flop? Hrvatice iskreno odgovorile jesu li im privlačni

Image
napeta rasprava /

Ćelavi muškarci - top ili flop? Hrvatice iskreno odgovorile jesu li im privlačni

Video na društvenim mrežama prikazuje Scotta kako sjedi i govori: "Gubitak kose je izvan vaše kontrole. Mnogi ljudi mi kažu da samo obrijem kosu i da to prihvatim." Frizer Rob razumije njegov problem i uvjerio ga je u pravo rješenje. Videozapis se zatim prebacuje na Scotta kako skida sjenila koja nosi i izgleda ugodno iznenađen kad vidi kosu na svom tjemenu.

"Ovo će mi promijeniti život, već vidim. Ne mogu vjerovati, oduševljen sam", rekao je. Snimka je objavljena na TikToku, a dobio je i pozitivne reakcije. Žene su mu poručile da je promjena odlična i da s kosom izgleda 20 godina mlađe i ljepše, piše News18.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Ćelavost - muški neprijatelj broj 1: Kako ga pobijediti? Od kombucha gljiva do presađivanja kose

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj uživo 13.srpnja
VOYO logo