OGLAS

'GENESIS' / Svi želimo predivnu kosu, ali često nemamo vremena za višesatne rituale: Poznati svjetski brend upravo zato je lansirao svoju novu liniju

Image

Isušenost i oštećenje kose, posebno nakon dugotrajne izloženosti zatvorenim prostorima ili visokim temperaturama na ljeto, nešto je s čime se susreće svaka žena

9.3.2020.
8:33
VOYO logo

Živimo u vremenu kada je sve poprilično ubrzano. Iz tog razloga, često zanemarujemo sebe i svoje potrebe. Postoje razni faktori koji negativno utječu na naše raspoloženje, a samim time i na naše beauty rutine za koje imamo sve manje vremena. Svaka žena voli svoju kosu, to je potpuno neupitno. Lijepa i zdrava kosa, pokazatelj je zadovoljstva i upravo odgovarajuća njega u konačnici rezultira besprijekornom samouvjerenošću.

Image
Image

Kérastase je htio svojim novim Genesis proizvodima doskočiti tom problemu. Njihova nova linija s čijom upotrebom kosa postaje snažnija i sjajnija te koja ne dopušta svakodnevnom stresu da na nju utječe. "Uz Genesis, strah ne postoji i sve vezano uz njegu kose postaje jednostavno, mirisno i poput igre, a upravo to je ono što svaka snažna i hrabra žena zaslužuje", poručuku iz ovog beauty brenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isušenost i oštećenje, nešto je s čime se susreće svaka žena, bez obzira na dob i posao koji radi. Mlade žene se često suočavaju s nedostatkom vremena te teže ritualu koji će na njih djelovati opuštajuće i sigurno. Radi raznih tretiranja, korištenja pomagala za friziranje, naša kosa je često izložena pucanju i opadanju.

Prema recenzijama onih koji su imali prilike testirati  ovu liniju proizvoda - riječ je o liniji nakon koje kosa ima divnu tekstura i predivan miris.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Azbuka našeg života
Love Island: All stars
Brak na prvu
Hell's kitchen
Dosje Jarak
default_cta
Poseta
Obiteljske tajne
Opake djeveruše
San snova
Priča o čarobnjaku
default_cta
Zbrka u uredu
Ljubavna zamka
Trener ubojica
VOYO logo