OGLAS

made in croatia / Ovo je Baggizmo, hrvatska torba koja će olakšati život muškarcima diljem svijeta!

Zamislite samo s kakvim su podmijehom gledali muškarce kad su prvi put počeli nositi torbice? Zajedničko im je da su nepraktične i da ne rješavaju problem spremanja uređaja

11.6.2015.
18:30
VOYO logo

Zamislite samo s kakvim su podmijehom gledali muškarce kad su prvi put počeli nositi torbice? Zajedničko im je da su nepraktične i da ne rješavaju problem spremanja uređaja.

"Ova torba se zove Baggizmo i dizajnirana je za muškarce poput vas koji nose puno stvari sa sobom, i to stalno. Evo, stane mini tablet, stani smartphonei. Stane i ovo, pa novčanik, onda imamo ključeve", rekla je dizajnerica Kristina Volf.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaka od stvari ima posebno dizajniran pretinac da stavljanje i vađenje uređaja bude brzo i lako. Čini se da su uspjeli naći rješenje za sve, pa čak i noćnu moru zvanu zapetljane slušalice.

Baggizmo se cijelog dana ne treba skidati, jer napravljen je tako da bude uz vas u svakoj prilici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Namijenjena je da je mogu nositi različiti tipovi ljudi. Preko dana na običan t-shirt, ili na poslovne sastanke ispod sakoa, na odijelo, košulju ili prema prigodi, tako da uvijek može pasati, a ne moraš je skidati", izjavila je Kristina Volf.

Kampanja na Kickstarteru je u punom jeku i tim je već skupio trećinu od potrebnih 35 tisuća dolara. Torba košta 100 dolara, a ovo je onaj dio kad vas molimo da podržite domaće snage, makar i donacijom od dolara ili dva da bi se moglo krenuti u proizvodnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Proizvod je kompletno hrvatski, dizajniran je u Hrvatskoj i planiramo proizvodnju prve serije u Hrvatskoj i zato nam je potrebna pomoć zajednice da bismo mogli pokrenuti hrvatsko gospodarstvo", rekla je Izvorka Jurić.

Praktično i elegantno. Bagizzmo je jedan od rijetkih primjera koji pokazuje da nije uvijek loše kad ti nešto isprazni džepove. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Dosje Jarak
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
Prevarantice
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Šetnja s lavom
default_cta
Moj pas Marmaduke
Megadance
Vozi moj auto
Maša i medvjed
Ljubavna zamka
default_cta
U klinču
John wick 2
VOYO logo