Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
PREPORUKA KUHARA /

Recept za špinat koji se topi u ustima: Tri dodatna sastojka mijenjaju cijelu priču

Da biste poboljšali ukus špinata, možete mu dodati neke namirnice i začine kako bi njegov ukus postao savršen

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Ovo zdravo i pristupačno povrće može postati kremasto i aromatično uz dodatak tri sastojka preporučena od profesionalnih kuhara.

Njihovi tajni sastojci su aromatično bilje, parmezan i vrhnje za kuhanje.

Kako napraviti ukusan špinat

Ovo je recept za kremasti špinat.

Sastojci:

1 kg špinata

2 žličice maslinova ulja

1 žlica maslaca

2 žlice narezanog crvenog luka

malo ljute mljevene paprike

prstohvat muškatnog oraščića

1 žličica narezane kore limuna

3/4 šalice vrhnja za kuhanje

2 žlice parmezana

Priprema:

U duboki lonac ulijte maslinovo ulje i špinat pa dinstajte nekoliko minuta, a zatim procijedite i stavite na ubrus da se ocijedi. Istopite maslac pa propržite crveni luk, dodajte soli, papra, mljevene paprike, muškatnog oraščića i narezane kore limuna.

Ulijte vrhnje za kuhanje, promiješajte i kada zakuha, dodajte sjeckani špinat. Dobro umiješajte i posipajte parmezanom.

Ostavite na štednjaku još dvije minute, a zatim poslužite.

POGLEDAJTE VIDEO: Jeste li znali da za apsorpciju željeza iz špinata s njime morate kombinirati limun?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike