Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
NJAM, HRSKAVO /

Pekarski krumpir kao iz restorana: Pronašli smo recept koji izaziva zazubice

Napravite najhrskaviji pekarski krumpir pomoću par jednostavnih savjeta

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Pekarski krumpir je odličan prilog uz meso, a nekada se nedjeljni ručak nije mogao zamisliti bez njega.

Potrebna su samo dva sastojka i malo začina da napravite jedan od najukusnijih priloga. Kada procijedite krumpir, malo ga protresite kako bi bio što hrskaviji. U bespućima interneta pronašli smo vrlo zanimljiv recept.

Recept za hrskave krumpire

Sastojci:

1 kg krumpira

120 g masti

1 žličica soli

1 žlica svježih listova timijana

Priprema:

Krumpir ogulite pa izrežite i kratko kuhajte (nekih 11 minuta). Stavite mast na lim za pečenje pa istopite u pećnici. Gotov krumpir procijedite, malo protresite, a onda stavite u lim za pečenje. Pecite u zagrijanoj pećnici na 220 stupnjeva Celzija oko 30-35 minuta, a 15 minuta pred kraj pečenja okrenite krumpir.

Gotov krumpir servirajte, posolite i poslužite s listovima timijana.

POGLEDAJTE VIDEO: Svi bi jeli krumpir, ali domaćeg nema. Sve je manje i uvoznog, a mogli bi ga plaćati i do 15 centi više

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike