Play ponuda

'BIT ĆE PROBLEMA' / Kupio je sendvič, a kad je zagrizao zgadio mu se život: Sve je odmah slikao, no onome što se dalje dogodilo nije se nadao

Foto: Shutterstock

Mladić je fotografirao crva u sendviču i sliku je odmah poslalo fast foodu, a oni su mu potom zaprijetili

4.2.2023.
14:21
Shutterstock
Play ponuda

Jedan mladić iz Beograda tvrdi da je u sendviču, koji je kupio u jednom fast foodu, našao crva, javlja Kurir.

"Prekjučer sam uzeo sendvič u fast foodu i krenuo prema gradu i u sendviču vidio crva. Odmah sam slikao i poslao im na Instagram i pitao ih što je ovo, nisam se vratio jer sam bio u žurbi. Tražili su me broj telefona i rekli da dođem u poslovnicu da mi se oduže", napisao je mladić te otkrio da mu je osoblje fast fooda prijetilo.

"Kada sam došao rečeno mi je da je nabolje da ne šaljem nigdje ovu sliku ili će biti problema. Uz obrazloženje da im se to nikada nije dogodilo, da ih se ne tiče i da ću im okaljati ugled."

Izvor: Instagram

'To je sramota'

Mladić je nakon toga istaknuo da je to što mu se dogodilo jedna strahota.

"Stvarno jedna strahota, razumijem ja da se to može dogoditi, ali barem kad se dogodi, neka fast food primi opasku, neka se lijepo ispriča, a ne ovako", stoji uz priloženu fotografiju sendviča koja je objavljena na Instagram stranici Serbia live Beograd.

Jedan pratitelj stranice istaknuo je da to nije crv, već puž. "Ovo je puž golać, a ne crv, a to znači da je salata organska, odnosno neprskana."

Play ponuda

Neki korisnici smatraju da nije bitno što je, već da je to sramota.