Brzinski ručak: Piletina u košuljici od badema s pečenim batatom

Image
Foto: Instagram, the_body_belle

Puno ćete propustiti ako ne probate piletinu u ovom ukusnom omotaču

8.11.2016.
12:10
Instagram, the_body_belle
VOYO logo

Volite pohano, ali vam je već dosta krušnih mrvica? Imamo za vas i zdraviju alternativu - bademe. Ovaj način pohanja mesa je provjereno dobar i ukusan, toliko da ga nećete raditi samo jednom.

Sastojci:

  • jedan veliki batat
  • jedna pileća prsa
  • 100 g nasjeckanih badema
  • 3 jaja
  • 200 g brašna
  • češanj češnjaka
  • peršin
  • sol, chilli, curry/kurkuma

Priprema:

  1. Očistiti i skuhati batat čisto da malo omekani. Piletinu narezati na šnicle i uvaljati u mješavinu začina.
  2. Meso redom umakati u brašno, jaja i bademe. Možete ga peći u tavici na ulju ili u pećnici, ovisno o tome volite li da je masnije ili hrskavije.
  3. Batat narezati na tanke komade i popržiti ga na malo ulja. Poslužiti s puno zelenog povrća. Dobar tek!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
one 171
SUTRA
VOYO logo
Još iz rubrike