Andrea i Barbara na kušanje su donijele sirovu piletinu, dok su Robert i Ivan, pak, prepekli biftek. Jolanka i Anamarija svoje su meso krivo narezale za ražnjić, pa se isto u trenutku stvrdnulo i presušilo, a slično se dogodilo Josipu i Miroslavu, koji su uspjeli presušiti "premasnu namirnicu“ (potrbušinu lososa). A Loretine i Ivanine kockice od krumpira svojim su oblikom podsjetile Tomislava Špičeka na studentsku menzu.
"Počnite razmišljati o mesu, o načinu pripreme odrezaka, što može ostati krvavo, a što mora biti srednje ispečeno, što se deblje reže, što se ne smije presušiti… To je užasno bitno!“, zaključak je Ivana Pažanina u utorak navečer, nakon što je žiri dobio nekoliko osrednjih jela.
Da nije sve tako sivo i nejestivo, dokazali su Martina i Ante sočnim lososom i hrskavom kožicom, te Nikolina i Otto, koji su pripremili "savršeno odrađene“ cherry rajčice i krumpir. Oba su para, osim dobrih komentara, dobila i najbolje ocjene te večeri - svaki po tri osmice, zahvaljujući kojima su popravili stanje na tablici s ukupnim bodovima.
Tim "Zlatno prase“ i dalje vodi protiv tima "Kaciola“, ovaj put 125 naprema 73 boda. Postoji li šansa da se dogodi preokret, doznat ćemo u novom nastavku kulinarskog showa "Tri, dva, jedan – kuhaj!“ već danas, u srijedu, 7. ožujka u 20 sati na RTL-u!
Pročitajte još:
- Imaju imunitet, ali ne i bodove: doveli žiri u neugodnu situaciju zbog sirovog jela
- Pet na pet: počinje prva timska kulinarska borba
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!