U utorak navečer jedan od najomraženijih zadataka rezultirao je blagom stravom na tanjurima.
Tomislav Špiček, Mateja Domitrović Sabo i Mate Janković po prvi put su probali odojka s tjesteninom i šparogama, koji su im servirale najveće klasičarke – Barica i Ružica te aldente luk – novi izum Ćaleta i Žutog. Osim toga, najeli su se, po tko zna koji put, sirovog krumpira i bezukusnih variva.
„Vi ste nam dali vodu od suhog mesa? Zato to ima boju po namakanju čarapa, a vizualno izgleda kao bara!“, začuđeno je izjavio Mate koji nije mogao vjerovati da su si Loreta i Ivana dopustile takav propust i servirale prosječno loše varivo od suhog mesa i bulgura. Uz to, servirale su i presuhe kanelone, kojima je nedostajalo, ne biste vjerovali, vrhnja!
„Pogriješile smo, ali ljudi smo i griješimo! Treba znati kada im što paše, a kada ne paše. U nekim jelima ne treba biti puno vrhnja, a danas smo ga očito trebale više staviti“, kazala je Loreta, svjesna da su današnjih 10 bodova dobile isključivo zbog kakvih-takvih kanelona, a ne zbog juhe koja je zaslužila, kako priznaje, čistu nulu!
Za razliku od simpatičnih Zadranki, koje su danas servirale najgora jela, ona najbolja došla su pred žiri od Nikoline i Otta.
Mateja, Tomek i Mate pohvalili su ih za hrabrost što su uzeli meso boškarina, poznatog istarskog goveda, te su od njega pripremili ukusno pečeno jelo. Zbog toga su zaradili najveće ocjene u cijelom danu – tri osmice! S ukupnih 26 bodova, ovaj je mladi par ušao u vodstvo na bodovnoj ljestvici.
Hoće li se danas kandidati napokon malo trgnuti i pripremiti bolja jela kako bi na kuhačama vidjeli više osmica, devetki i desetki, a ne samo trojke, četvorke i petice, saznat ćemo u novoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u srijedu, 28. ožujka u 20 sati na RTL-u!
Pročitajte još:
- Kandidati se nisu proslavili: tri dvojke za jela koja bi i 'pas odbio'
- Najzanimljiviji trenuci: kulinarske svađe, neočekivani preokreti i CSI hren
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!