3, 2, 1 - kuhaj! / Na setu pljuštale devetke i pohvale usprkos 'otrovu' s kojim su neki kuhali

Image
Foto: RTL

'Stavili smo samo jednu žličicu. Smrdi k'o kuga, ali smo ga morali iskoristiti. To mi koristimo za bojle', kazao je Kristijan

28.2.2017.
8:17
RTL
VOYO logo

Još dvije devetke, ovaj put od Špičeka i Željke, dobili su Natali i Hrvoje za svoju vratinu s okruglicama u umaku od crnog piva. S obzirom da je Željan ostavio košaricu s natpisom 'egzotično', Kristijan i Martin dobili su priliku pripremati konjetinu. I nisu požalili jer su od žirija dobili najbolje ocjene dosad. Špiček, Željka i Pažanin okrenuli su tri devetke jer su bili vrlo zadovoljni konzistencijom umaka koji ima pravilan omjer masnoće i gustoće te sočnosti mesa. 

Image
Foto: RTL

S obzirom da mu istočnjačka gastronomija ne leži najbolje, Špiček se našalio s Kristijanom i Aleksandrom koji su u zadatak dobili 'ljutu' košaricu s piletinom, kokosovim mlijekom, ananasom, algama i basmati rižom. Sve je započelo kada im je Špiček poželio svu sreću jer rade s ribljim umakom, odnosno „s otrovom“, da bi se nastavilo kod kušanja i ocjenjivanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Koristili smo riblji sos. Stavili smo samo jednu žličicu. Smrdi k'o kuga, ali smo ga morali iskoristiti… To mi koristimo za bojle (op.a. smjesa za mamac) koje radimo kad idemo u lov na šarane“, priznao je Kristijan te tako nasmijao sve na setu.

U utorak natjecatelje očekuju nova iznenađenja u showu! Ne propustite doznati koja, već u 21:10 na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo