Krumpir salata jednostavno je i brzo jelo koje je idealno kao predjelo ili kao prilog glavnom jelu. Napravite nešto drugačiju krumpir salatu s kombinacijom inćuna, luka i kapara.

Krumpir salata s inćunima, lukom i kaparima sastojci:

  • 50 dkg krumpira
  • glavica luka
  • limun
  • žlica kapare
  • 10 inćuna
  • žličica senfa
  • žlica sjeckanog peršina

Krumpir salata s inćunima, lukom i kaparima priprema:

Krumpir skuhajte u ljusci i kada je kuhani, ogulite ga i narežite na tanke ploške.

Maslinovo ulje pomiješajte sa sokom od limuna, soli, mljevenim paprom, senfom i sjcekanim peršinom.

Napravite gustu smjesu i dodjate vode, još malo izmiješajte. U posudu dodajte luk, kapare, inćune i krumpir.

Sve dobro izmiješajte i krumpir salata s inćunima, lukom i kaparima je spremna za posluživanje.