Postoji mnogo načina za začinjanje kuhanog krumpira kako biste dodali okus i učinili ga zanimljivijim. Evo nekoliko popularnih opcija:
Biljni maslac je prva i osnovna opcija kako začiniti kuhani krumpir. Pomiješajte maslac sa nasjeckanim biljem poput peršina, majčine dušice, ružmarina ili vlasca. Rasporedite maslac po toplom krumpiru i stavite ga na premaz.
Češnjak i parmezan savršen su spoj koji će začiniti vaš krumpir na poseban način. Tople krumpire pomiješajte s mljevenim češnjakom i naribanim parmezanom.
Kiselo vrhnje i vlasac su još jedna izvrsna opcija kako začiniti kuhani krumpir. Topli krumpir prelijte malo kiselog vrhnja i pospite nasjeckanim vlascem.
Curry i začini su neizbježni kada svojem kuhanom krumpiru želite dodati malo egzotičnog okusa. Dodavanje male količine mješavine začina po vašem izboru u kipuću vodu krumpira kao što su kumin, kurkuma, korijander stvara potpuno novi okus vašeg kuhanog krumpira.
Ovo je samo nekoliko primjera kako začiniti kuhani krumpir. Možete eksperimentirati s različitim kombinacijama okusa kako biste pronašli onaj koji vam se najviše sviđa. Na primjer, također možete koristiti kombinaciju različitih biljaka, ulja ili začina. Također možete dodati malo maslaca, soli i papra kako biste dodali malo bogatstva i poboljšali prirodni okus krumpira.