Kuharica /

Kako začiniti kuhani krumpir?

Image
Foto: Pixabay

Koliko ste puta do sada pripremili kuhani krumpir, ali niste znali kako ga začiniti? Vrijeme je da tome stanete na kraj i naučite kako začiniti kuhani krumpir na više načina.

5.1.2023.
12:24
Pixabay
VOYO logo

Postoji mnogo načina za začinjanje kuhanog krumpira kako biste dodali okus i učinili ga zanimljivijim. Evo nekoliko popularnih opcija:

Biljni maslac je prva i osnovna opcija kako začiniti kuhani krumpir. Pomiješajte maslac sa nasjeckanim biljem poput peršina, majčine dušice, ružmarina ili vlasca. Rasporedite maslac po toplom krumpiru i stavite ga na premaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Češnjak i parmezan savršen su spoj koji će začiniti vaš krumpir na poseban način. Tople krumpire pomiješajte s mljevenim češnjakom i naribanim parmezanom.

Kiselo vrhnje i vlasac su još jedna izvrsna opcija kako začiniti kuhani krumpir. Topli krumpir prelijte malo kiselog vrhnja i pospite nasjeckanim vlascem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Curry i začini su neizbježni kada svojem kuhanom krumpiru želite dodati malo egzotičnog okusa. Dodavanje male količine mješavine začina po vašem izboru u kipuću vodu krumpira kao što su kumin, kurkuma, korijander stvara potpuno novi okus vašeg kuhanog krumpira.

Ovo je samo nekoliko primjera kako začiniti kuhani krumpir. Možete eksperimentirati s različitim kombinacijama okusa kako biste pronašli onaj koji vam se najviše sviđa. Na primjer, također možete koristiti kombinaciju različitih biljaka, ulja ili začina. Također možete dodati malo maslaca, soli i papra kako biste dodali malo bogatstva i poboljšali prirodni okus krumpira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo