Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Kratki vodič za pravilno dinstanje luka za gulaš

Dinstanje luka za gulaš prvi je korak u pripremi gulaša. Donosimo kratki vodič za pravilno dinstanje luka za gulaš.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Neizostavni dodatak glulašu je dinstani luk, to je opće poznato. Kako pravilno dinstani luk i koliko dugo treba dinstati luk za gulaš?

Sastojci za dinstanje luka za gulaš:

50 dkg goveđeg mesa

brašno

50g maslaca, na kockice

3 šalice luka narezanog na kockice

1 češanj češnjaka, samljeven

1-1/2 šalice goveđe juhe

2 žlice jabučnog octa

1 žlica paste od rajčice

1 list lovora

žličica soli

1/2 žličice suhe majčine dušice

Priprema dinstanja luka za gulaš:

Izvaljajte goveđe meso u brašnu dok brašno u potpunosti ne prekrije cijelo meso za gulaš sa dinstanim lukom. Maslac lagano otopite u loncu koji ćete staviti na laganu vatru na štednjaku. Dodajte luk i češnjak. Pirjajte luk za gulaš uz povremeno miješanje 10 minuta dok ne bude gotovo. Dodajte juhu, ocat, pastu od rajčice i začine u gulaš sa dinstanim lukom. Poklopite i pirjajte luk u gulašu 1-1/2 do 2 sata ili dok goveđe meso ne omekša.

Poslužite gulaš sa dinstanim lukom preko riže ili rezanaca koje ste prijašnje pripremili.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike