Želite li antistresni program nakon napornog radnog dana, ne morate odlaziti na masaže i meditaciju. Pokušajte se opustiti u svoja četiri zida – kupite viseću stolicu ili viseću ljuljačku.

Istina, ovo će biti skuplje od masaže, ali u konačnici će se isplatiti svaka uložena kuna. Jednostavnost i zanimljiv dizajn privlače na prvi pogled, a udobnost koju pružaju ovakvi komadi namještaja je nezamjenjiva. I ne zaboravite – možete ih postaviti u domu, ali i u vrtu.

Nekada su uglavnom bili namijenjeni za dvorišta kuća, a danas se viseći namještaj ili onaj za ljuljanje sve češće viđa u modernim interijerima.

Stolice za ljuljanje danas možemo naći u klasičnom, drvenom izdanju te u velikoj paleti boja, oblika i različitog dizajna. Upravo je stolica za ljuljanje postala odličan primjer spajanja klasičnog i modernog dizajna, a istovremeno pruža izuzetnu udobnost.

Zbog specifičnog izgleda stolica za ljuljanje može odskakati od ostatka interijera, no ne mora narušavati njegov izgled, jer ona kao takva može stajati u prostoru kao detalj za sebe.

Poslastica za sve one sklonije modernom dizajnu dolazi u obliku viseće stolice, koja je unatrag nekoliko godina postala vrlo popularna, ne samo zbog udobnosti, nego i atraktivnosti i različitih načina vješanja.

Postoje stolice koje se vješaju o strop, grede i stupove, te one koje su samostojeće, s konstrukcijom o koju su obješene.

Prave se od najrazličitijeg materijala: drveta, obrađene plastike, polipropilena, fiberglasa, različitih tkanina, ratana, mreže, a gotovo uvijek imaju i atraktivan jastuk za sjedenje.

Svojim dizajnom mogu se uklopiti u svaki interijer, a na vama je da birate, zavalite se i uživate.

Prethodni članci:

arti-201007280372006 arti-201007070293006 arti-201006300887006