RAZUZDANE DO NESLUĆENIH GRANICA / Žene slave razvod u - striptiz klubovima! Izašle su s eksplicitnim detaljima: 'Nikad se nisam osjećala ovako slobodno'

Polugoli muškarci s isklesanim čeljustima i torzom na nastupima izvlače žene na pozornicu i časte ih erotskim plesovima

17.9.2021.
15:02
Shutterstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Razvedene žene iz Velike Britanije sve češće organiziraju zabave nakon razvoda, i to u stripiz-klubovima, piše The Sun.

Friško slobodne dame slave propast svojih brakova dok uživaju u nastupima mišićavih muškaraca, bacaju gotovinu na pozornicu i traže od stripera da se skinu. Obično su brojčano nadmoćnije od žena koje na istom mjestu slave djevojačku zabavu, što ukazuje na novi trend.

Rhiannon Miller, 34-godišnja poduzetnica iz Engleske, kupila je ulaznice za striptiz jer nije htjela imati zabavu iz sažaljenja kod kuće.

"Striptiz-klubovi više nisu destinacija samo za muškarce, žene preuzimaju. Baš kao i druge žene ovdje, osjećam se osnaženo da vratim svoju neovisnost i živim na divljoj strani. Večeras sam upoznala odvjetnice, liječnice i druge uspješne žene koje je zadesila ista sudbina pa uživaju u novostečenoj seksualnoj slobodi. Okrećemo igru naglavačke. Nikad se nisam osjećala ovako slobodno", rekla je.

Polugoli muškarci s isklesanim čeljustima i torzom na nastupima izvlače nasmijane žene na pozornicu i časte ih erotskim plesovima.

Nakon lockdowna gotovo udvostručen broj razvoda

Čak 20 posto više žena dolazi na najpopularniji striperski show u Ujedinjenom Kraljevstvu nakon popuštanja epidemioloških mjera, i to zbog zabava povodom razvoda. Osim toga, odvjetničke tvrtke prijavljuju da je nakon lockdowna interes za razvode porastao čak 95 posto.

"Udaljili smo se i našem braku nije bilo spasa, unatoč terapiji. Razdvojili smo se u lipnju 2018., no posljednje dvije i pol godine bavili smo se odvjetnicima i stresom oko razvoda. Kada su moji pravni troškovi došli na 50.000 funti, prestala sam brojati. Planirala sam tortu za razvod i dvoranu u kojoj ću održati tulum. Htjela sam zaboraviti na svoj propali brak i osloboditi se, ali i učiniti nešto što nisam nikad prije. Zato sam htjela u prvu zabavu uključiti seksi muškarce", priznala je Rihannon.

Siobhan, 34-godišnja tajnica iz Londona, otkrila je kako je lockdown utjecao na njezin brak.

"Mogla sam ostati u braku i živjeti lagodnim životom, ali istina je da mi je bilo dosadno. Dosadilo mi je svađati se oko svakodnevnih stvari i bilo mi je dosta zajedničkog gledanja Netflixa. U lockdownu sam shvatila da smo se udaljili i postali dosadni. Htjela sam biti sama i slobodna", izjavila je.

"Muškarci više nisu hranitelji obitelji, a žene ne ostaju kod kuće. Ako smo nesretne, možemo otići. Mislim da bi moj bivši muž bio šokiran kada bi vidio što večeras radim i to me uzbuđuje", zaključila je.

Žene žele slaviti svoju slobodu

Interes za ovakvim vrstama tuluma iznenadio je i planericu događaja Jennifer Hodgson.

"Iznenađeni smo potražnjom za tulumima povodom razvoda, no lockdown je izvršio veliki pritisak na odnose i, nažalost, puno se parova razdvojilo. Striperi će se potruditi razveseliti sve, a žene uvijek odlaze puno samopouzdanije i opuštenije nego kad su stigle", izjavila je za The Sun.

Mijenja se i način na koji se žene nose s razvodom. Naime, žele slaviti svoju novu slobodu i opustiti se, a tulum sa striperima je savršena prilika za to.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali