Play ponuda

VIDEO: / Brak koji je trajao tek nekoliko minuta ostavit će vas u suzama

shimmer fallback

Ljubav može pobijediti gotovi sve. Daje ljudima nevjerojatnu snagu, pruža im nadu, sreću, ali i baca ih u očaj.

17.2.2015.
6:26
Play ponuda

Ovaj par je znao da im je suđeno da budu zajedno. On je bio zabavljač koji je bez problema prihvatio kći od Carrie čim ju je prvi put ugledao, dok je ona bila organiziratorica koje se brinula da sve ide kako treba. Mnogi su tvrdili da su oni dokaz da se suprotnosti privlače.

Planirali su se vjenčati u listopadu 2012. godine, no tad je uslijedio veliki šok. Saznali su da Gordy boluje od raka, kojeg se 12 godina ranije, u srednjoj školi, uspješno riješio. Gordy je ubrzano mršavio i kopnio, a Carrie nije bilo lako gledati ga takvog, jer je s kilogramima nestajala i njegova bezbrižnost. No i dalje se držao pozitivnog stava. Sve dok mu se sredinom travnja stanje nije odjednom jako pogoršalo. Tad su znali da nema više odgode i da je kraj blizu. Pogledali su se i uzeli svoje telefone, te krenuli zvati bližnje.

Isti dan, 14. travnja, okupili su kod kuće obitelj. Gordy je ležao u krevetu, a Carrie je bila uz njega. Carrie je brzo izgovorila svoj zavjet i vjenčanje je bilo gotovo u nevjerojatnom roku. Poljubili su se i dvije minute poslije, Gordy je preminuo.

Iako je sve što su imali od braka dvije minute, Carrie tvrdi da ni danas ne bi ništa mijenjala.

Play ponuda
Play ponuda