Play ponuda

BIZARNO VJENČANJE / Udala se za 18 godina mlađeg prijatelja svog sina i sada mužića šalje da 'obrađuje' konobarice za besplatno piće

Foto: TikTok

Majku četvoro djece kritiziraju na društvenim mrežama jer se zaljubila u prijatelja svog sina tinejdžera

10.3.2023.
10:37
TikTok
Play ponuda

Tanya i Josue spojili su se prije tri godine kada je ona imala 39, a on 21 godinu. Upoznali su se 2018. kada je odvezla svoja dva sina do njegove kuće kako bi igrali igrice.

Bizarno vjenčanje

Par se vjenčao prošlog ljeta unatoč tome što su im drugi prijetili da će tužiti i pozvati socijalnu službu zbog njihove veze. Zaljubljeni golupčići redovno na društvenim mrežama dijele snimke na kojima zajedno flertuju, maze se i plešu.

"Josue je odrasla osoba koja ima pravo pristanka i bio je takav kad smo se prvi put sreli", poručila je kritičarima.

Drugi su tvrdili da 24-godišnji Josue iskorištava Tanyu za "krov nad glavom", da bi njen najstariji sin mogao da umrijeti od srama, kao i da mu je ona sponzor.

"Njihovo mišljenje ne utječe na nas. Bit ćemo zajedno htjeli oni to ili ne", rekla je Tanja. Priznala je da je neobična veza između njih dvoje možda učinila da se njena djeca u početku osjećaju drugačije", ali je rekla da se sada ponovno povezuju s Josueom.

Play ponuda

Mladi očuh i prijatelj

Tanya je objasnila da je njen dragi njenim sinovima bio više stariji brat nego bilo što drugo. Josue sanja o tome da bude uspješan glazbenik kako bi njihovoj obitelji mogao omogućiti zdrav i bogat život.

"Volim biti očuh. U početku je bilo neugodno, ali sada je lako. Oni su zauvijek moji", rekao je on.

Par živi zajedno u Ohiju s njezino četvero djece i zarađuju putem njegova posla u tvornici, dostavljajući hranu i stvarajući sadržaj na društvenim mrežama.

Tanya je navikla da mnogi misle kako je Josue njen sin, ali je pratiteljima rekla da su samo ljubomorni na to koliko je ona ustvari zaljubljena. Čak je i navikla da mlađe djevojke pokazuju interes za njenog muškarca, toliko da on to koristi u svoju korist. Tanya redovno šalje Josuea po kavu, da koketira s konobaricama kako bi dobio besplatno piće, piše The Sun.

Play ponuda