DIRLJIVA ISPOVIJEST HRVATICE / 'Bila sam u bolnici s teško bolesnom kćeri kad su doveli uplakanu curicu bez mame...'

Image

Zamolili smo čitatelje da s nama podijele trenutke nježnosti na koje ih podsjeti Milka čokolada. Doroteica nam je ispričala svoju priču...

27.3.2024.
16:34

Ovaj natječaj je prilika da ispričate svoju priču o emociji koju ste doživjeli ili vas na to uvijek podsjeti Milka čokolada. Među brojnim pričama koje su dospjele na natječaj, ova nas je posebno dirnula i podsjetila da trenutke nježnosti trebamo dijeliti svaki dan priča Doroteice!

"Bilo je to prije 27 godina. Ležala sam s teško bolesnom kćeri u bolnici kao pratnja. Pošto smo bili u apartmanima koji su bili odijeljeni staklom vidjelo se sve u susjedne apartmane. U noći su hitno dovezli malu bolesnu curicu. Jako je plakala, jer s njom nije bila njezina mama.

Uzela sam slikovnicu i preko stakla cijelu noć listala slikovnicu i tako je barem malo tješila. Pred jutro je zaspala. I tako smo se mi družile još par dana dok njezina mama nije došla po nju.

Bila sam sretna što odlazi zdrava i nježno smo si slale puse preko stakla. Pošto nisam smjela izlaziti iz apartmana, sestra mi je donesla mali paketić u kojem je bila slatka ljubičasta Milka čokolada i na njoj napisano 'HVALA'…" - Doroteica

Image
MILKA TENDER MOMENTS /

Voditeljica 'Ljubav je na selu' prolaznicima dijelila zagrljaje i čokolade, a onda je uslijedilo veliko iznenađenje!

Image
MILKA TENDER MOMENTS /

Voditeljica 'Ljubav je na selu' prolaznicima dijelila zagrljaje i čokolade, a onda je uslijedilo veliko iznenađenje!

Zbog svoje divne ljudske priče, Doroteica je prva dobitnica poklon paketa u našem kreativnom natječaju, a još dvije priče odabrat ćemo do kraja natječaja.

Želite podijeliti trenutke nježnosti s nama?

Jeste li ikada doživjeli poseban trenutak koji je bio obilježen emotivnom povezanošću s Milka čokoladom? Sada je pravo vrijeme da podijelite tu priču s nama!

Ovaj natječaj je prilika da ispričate svoju priču o emociji koju ste doživjeli ili vas na to uvijek podsjeti uz Milka čokolada. Možete opisati trenutak sreće, ljubavi, ili utjehe koje ste osjetili dok ste uživali u svakom zalogaju omiljene čokolade. Budite kreativni i prepustite svojoj mašti da vas odvede kroz taj poseban trenutak!

Tijek trajanja kampanje od 18. do 31. ožujka, odabrat ćemo tri najbolje i objavit ćemo ih svaku zasebno. Ali to nije sve! Autori tri objavljene priče dobit će Milka poklon paket u kojem se nalaze:

Milka Choco Minis 150 g

Milka Sensation White 156 g

Milka Pralines Hazelnut 110 g

Milka Oreo 300 g

Milka Whole Nuts 270 g

Milka Noisette 80 g

Milka Strawberry 100 g

Napomena:

Putem kontakt forme (iznad) ostavite svoje podatke, a ako želite da priču objavimo pod pseudonimom, napišite ga na kraju vaše priče!

*Sadržaj nastao u suradnji s RTL native timom!

Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
Molitva prije zore
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
Brak na prvu Australija
default_cta
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti