MILKA TENDER MOMENTS / Voditeljica 'Ljubav je na selu' prolaznicima dijelila zagrljaje i čokolade, a onda je uslijedilo veliko iznenađenje!

Image

Prije nekoliko dana na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, sunce je izmamilo ljude na ulice, stvarajući toplu atmosferu ispunjenu osmijehom i nježnošću.

19.3.2024.
10:35

Anita Martinović, voditeljica 'Ljubav je na selu', srdačno je dočekivala prolaznike i posjetitelje kao ambasadorica nježnosti Milka kampanje te im dijelila zagrljaje i čokolade.

Ljudi su prilazili kako bi grlili Anitu, dijeleći svoje trenutke nježnosti i podsjećajući nas da su male geste ljubavi ono što čini naš život vrijednim. Uz puno osmijeha i raznih toplih emocija, bila je i pokoja suza, a kako ih je Anita utješila, pogledajte u videu!

Anitini roditelji vozili su se 5 sati kako bi iznenadili kći

U tom oceanu emocija, među okupljenima se istaknula i Bahra, nježna duša iz 'Ljubav je na selu', koja je svojom prisutnošću dodatno obogatila atmosferu te otišla kući s jednom od velikih Milka čokolada koje će podijeliti sa svojim prijateljicama iz showa na prvoj kavi!

No, najveće iznenađenje došlo je u obliku posjete - njezini roditelji iz Osijeka putovali su čak 5 sati do Zagreba kako bi je iznenadili i Aniti pokazali koliko je vole. Njihov dolazak bio je ispunjen emocijama i srećom!

U tom trenutku, Trg bana Jelačića postao je posebno mjesto, mjesto gdje su se ispreplele priče, emocije i nježnost. Kako je izgledao cijeli event naše Ambasade nježnosti, pogledajte u videu!

No, to nije sve…

Osvojite i vi Milka čokolade kojima ćete s voljenima stvarati trenutke nježnosti

Jeste li ikada doživjeli poseban trenutak koji je bio obilježen emotivnom povezanošću s Milka čokoladom? Sada je pravo vrijeme da podijelite tu priču s nama!

Ovaj natječaj je prilika da ispričate svoju priču o emociji koju ste doživjeli ili vas na to uvijek podsjeti uz Milka čokolada. Možete opisati trenutak sreće, ljubavi, ili utjehe koje ste osjetili dok ste uživali u svakom zalogaju omiljene čokolade. Budite kreativni i prepustite svojoj mašti da vas odvede kroz taj poseban trenutak!

Tijek trajanja kampanje od 18. do 31. ožujka, odabrat ćemo tri najbolje i objavit ćemo ih svaku zasebno. Ali to nije sve! Autori tri objavljene priče dobit će Milka poklon paket u kojem se nalaze:

Milka Choco Minis 150 g

Milka Sensation White 156 g

Milka Pralines Hazelnut 110 g

Milka Oreo 300 g

Milka Whole Nuts 270 g

Milka Noisette 80 g

Milka Strawberry 100 g

Napomena:

Putem kontakt forme ostavite svoje podatke, a ako želite da priču objavimo pod pseudonimom, napišite ga na kraju vaše priče!

*Sadržaj nastao u suradnji s RTL native timom!

Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
Molitva prije zore
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
Brak na prvu Australija
default_cta
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti