UDALA SE VEDRANA RUDAN! / Nakon naprasnog razvoda rekla je 'da' 16 godina mlađem: 'Feštu su nam pokvarili je*eni antifašisti...'

Vedrana Rudan objavila je na službenoj stranici da se udala za 16 godina mlađeg, sve je objavila na svom blogu Rudan.info

23.6.2021.
10:02
Facebook

Književnica i novinarka Vedrana Rudan objavila je na društvenim mrežama fotografiju vjenčanog prstena s vjenčanja u Opatiji. To je objavila na svom blogu Rudan.info na kojem je opisala detalje vjenčanja.

"Pop je došao točno u podne. U opatijskom parku bilo je malo ljudi. Hrvatska javnost poštovala je našu privatnost.  Doduše, feštu su nam pokvarili je***i* antifašisti koji su nosili vijence na spomenik palim borcima, a limena glazba svirala je Lenjinov marš", napisala je Rudan na svom blogu.

Pisala je tome kako se zabavljala na djevojačkoj večeri, dok je njezin odabranik uživao na momačkoj večeri uz striptizetu koji su mu poklonili prijatelji.

'Fufa mu je plesala u krilu'

"Vratio se k meni u pet ujutro pijan, jedva sam s njega oderala bijele, lanene hlače.Otkrila sam žutu mrlju tamo gdje je bila. Fufa mu je plesala u krilu... Ja sam sa svojim curama bila na djevojačkoj večeri. Jesam li dobila stripera na poklon? Nisam. Je li mi striper svršio na haljinu? Nije. Što bi se dogodilo da sam ja u pet ujutro došla doma pijana s mrljom na haljini? Danas ne bih bila udana žena. Dečki su na te sitnice jako osjetljivi", istaknula je Rudan. 

"Pop nas je pitao je li uzimamo jedno drugo dok nas smrt ne rastavi. Rekli smo da DA. Izašli smo iz crkve. Antifašisti su nestali. Moje cure su na nas bacale latice cvijeća koje su počupale u opatijskom parku. Bacila sam buket.  Blijedoplave orhideje prošarane crnim prugama. U zlatu sam ga platila. Uhvatila ga je mlada, oko trideset, gotovo gola Poljakinja, za ruku ju je držao osamdesetogodišnji partner. Nije bio oduševljen. Kuma Hela je plakala. Osjećala sam se poput Churchilla. Turistima sam pokazivala V. V kao Vedrana i V kao Viktoria", napisala je književnica.

Novinari Indexa pitali su Vedranu je li se stvarno udala ili je riječ o marketinškom triku. Svoj odgovor je objavila na službenoj Facebook stranici.

"Index se usudio na ovaj dan uznemiriti Vedranu. Traži od nje 'nekakva objašnjenja'. Vedrana je uzbuđena pred prvu bračnu noć. Moli Index za malo privatnosti", stoji objava koju je potpisala web-administratorica Bojana.

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali