Prvi je put otkrila u kojoj se ulici nalazi njezin splitski dom, no nije poznato s kime provodi Uskrs

Severina Kojić (48) Uskrs i ove dane provodi u rodnome Splitu. Pjevačica se sinoć oglasila na Instagramu i snimila video s pogledom na more, a danas je objavila fotografiju na kojoj, sjetnog izraza lica, pozira na svojoj terasi na Žnjanu.

"Stojin na svojoj teraci, u Ulici Ivana Pavla ll. Bio je moj najdraži Papa. Križ je postavljen na mjestu gdje je prvi put održao govor u Splitu... Križ je na vrhu malo zaruzinao, ne vidiš ga odmah jer se već uklopio u sredinu, krošnje ga od dolje pokušavaju prekriti, ali odolijeva vremenu i stoji pravo... kao moj podsjetnik da su sva zla i nevolje prolazne. Neka uskrsne sve poljuljano i pretvori se u radost života i pozitivne vibracije. Sretan Uskrs želim vama i vašim najdražima", napisala je pjevačica u opisu fotografije.

Ne otkriva s kim je

Njezina je uskrsna čestitka u samo nekoliko sati prikupila gotovo 40.000 lajkova, a pratitelji su joj u komentarima uzvratili lijepim željama te joj poručili da je "ljepotica" i "kraljica".

Nije poznato provodi li Seve blagdane sa suprugom Igorom Kojićem te sinom Aleksandrom. Nedavno su njezini susjedi u Zagrebu tvrdili kako su vidjeli Kojića da iznosi svoje stvari iz njezina stana, no Sevkin PR objasnio je kako je došlo do nesporazuma te da se iz stana iseljavala njezina nećakinja Mia Popović.