NABACILA BRUTALAN DEKOLTE PA NAVALILA - NA HRANU / Lana Jurčević se maestralno narugala hejterima koji tvrde da se udebljala: 'Ljulja mi se sve'

Lana Jurčević dala je do znanja da se ne zamara kilogramima. "Bolje da malo ljulja", pisali su joj obožavatelji u komentarima na Instagramu

17.6.2021.
13:47
PIXSELL/INSTAGRAM
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jedna od glavnih zvijezda crvenog tepiha na eventu "Story Hall of Farme" održanom u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt bila je pjevačica Lana Jurčević.

U večeri glamura i mode pojavila se u izazovnom žutom izdanju, naglašavajući pritom ono o čemu ovih dana pričaju mnogi - da je dobila nekoliko kilograma.

Ona je dala do znanja da se time ne zamara već se odlučila našaliti na svoj račun. Uzela je pladanj hrane i uživala u raznim delicijama.

Haljina joj se savršeno pristajala

"Sad kreće realnost", rekla je Lana. U žutoj haljini najviše su do izražaja došle njezine bujne grudi, a haljina joj je savršeno pristajala uz tijelo.

"Ljulja se, ljulja", komentirala je pjevačica, što su stihovi njezine pjesme 'Vrti mi se'. Obožavateljima se svidjelo njezino izdanje i dali su joj do znanja da im je lijepa unatoč četiri kile viška.

"Koga briga, bolje da malo ljulja", pisali su joj u komentarima.

Pogledajte novi komentar tjedna Net.hr-a:

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali