Play ponuda

TREĆA SREĆA? / Kourtney Kardashian i Travis Baker se ponovo vjenčali, ceremoniju su održali u talijanskom Portofinu

Image

Par je imao svoje prvo malo vjenčanje u Los Angelesu nakon Grammyja prošlog mjeseca i legalno se vjenčao prošle nedjelje u Santa Barbari u Kaliforniji

22.5.2022.
23:40
Play ponuda

Kourtney Kardashian i Travis Baker vjenčali su se po treći put, ali ovoga puta na ceremoniju u talijanskom Portofinu su pozvali obitelj te prijatelje. Kourtney je izgledala senzacionalno u vjenčanici, odnosno mini bijeloj haljini koja istaknula njezinu vitku figuru i dugim veom, dok je Travis nosio crno odijelo, piše Daily Mail.

shimmer fallback
shimmer fallback

Svjetski mediji pišu kako je, dok je Kourtney ulazila u vrt gdje su se vjenčali, svirala pjesma "Ave Maria", Naravno, cijela mladenkina obitelj je bila uz nju, uključujući poznate sestre Kim, Kylie, Khloe, Kendall te majka Kris Jenner

shimmer fallback
shimmer fallback
Image
MLADENCI 'NA IGLAMA' /

Kardashiani 'okupirali' gradić u u Italiji: Sve je spremno za vjenčanje godine

Treća sreća?

Kris je za vjenčanje obukla blijedoružičastu haljinu prekrivenu perjem, Khole crnu čipkastu haljinu s otvorenim ramenima dok je Kim viđena u crnoj čipkastoj haljini dugih rukava. Travisova kćer Alabama je na svom Instagram storyju podijelila nekoliko snimaka sa vjenčanja. 

shimmer fallback
shimmer fallback

Kada su novinari pitali Kris kako je prošlo vjenčanje, ona je odgovorila: "Stvarno super, hvala". Kourtney i Travis pozvali su brojne slavne osobe s A liste, a među njima je bila Beyonce, Megan Fox, Machine Gun Kelly i brojni drugi. 

shimmer fallback
shimmer fallback

Par je imao svoje prvo malo vjenčanje u Los Angelesu nakon Grammyja prošlog mjeseca i legalno se vjenčao prošle nedjelje u Santa Barbari u Kaliforniji.

Play ponuda
Play ponuda