Play ponuda

SPREMA SE VELIKA ZABAVA / Beyonce stigla na vjenčanje godine: 'Mjesto je 'poludilo' kad su Kardashianke stigle, svi gledaju crnu haljinu

Image
Foto: Profimedia

Beyonce je stigla u Portofino na vjenčanje prijateljice Kourtney Kardashian i Travisa Bakera

22.5.2022.
12:50
Profimedia
Play ponuda

Kourtney Kardashian i Travis Baker ovaj vikend će se ponovo vjenčati, a jedna od gošći na vjenčanju je i legendarna pjevačica Beyonce. Pjevačica je primijećena kako se prijavljuje u hotel u talijanskom selu Portofino, gdje će odsjesti svi ostali gosti na vjenčanju. Dok su njihova prijašnja vjenčanja bila puno intimnija, ovoga puta na ceremoniji će sudjelovati sve Kourtneyine sestre (Kim, Khole, Kendall i Kylie) i još poznatih osoba s A liste, piše Hello!.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Bilo je oko 20 prijatelja i obitelji para koji su odsjeli u hotelu i svi su bili vrlo prijateljski raspoloženi, elegantni i uzbuđeni zbog vjenčanja. Razgovarali su uz bazen. Grad je poludio kada su Kardashiani stigli i svi su izgledali nevjerojatno sretni", rekao je jedan izvor za medije.

Image
NIJEDAN POČETAK NIJE LAK /

Prije slave: Beyonce je brisala podove, Madonna je prodavala krafne, a Megan Fox je nosila banana odijelo

'Svi su nevjerojatno sretni'

Kourtney je za šetnju Portofinom nosila kratku crnu haljinu brenda Dolce&Gabanna s likom Djevice Marije na trbuhu, dok je Travis nosio crnu dugu haljinu nalik svećenićkoj.

shimmer fallback
shimmer fallback

Kourtney je inače velika obožavateljica Beyonce te je čak znala objavljivati snimke s koncerta pjevačice. Ove godine Kourtney je bila i jedna od gošći na partyju Beyonce i Jay-Z-a nakon dodjele Oscara.

Podsjetimo, Kourtney i Travis su se prvi put vjenčali na intimnoj ceremoniji u Las Vegasu na kojoj su bili samo oni, prije nego što su se ranije ovog tjedna službena vjenčali u Santa Barbari. Par je iznajmio talijanski dvorac kako bi razmijenili zavjete pred obitelji i bliskom grupom prijatelja. Njihovo odabrano mjesto navodno je Castello Brown, povijesno mjesto koje se nalazi na vrhu brda koje je dijelom muzej, a dijelom mjesto za događanja i vjenčanja. Kourtney i Travis je izjamio cijeli kompleks za proslavu. Par planira još jedan veliki prijem za prijatelje u Los Angelesu.

Play ponuda
Play ponuda