KARLEUŠA ZARAĐUJE MILIJUNE, A ŽICALA BESPLATAN BORAVAK U HOTELU: / Neugodno se iznenadila kada je začula odgovor na taj zahtjev

Image
Foto: Instagram/Jelena Karleuša

Jelena se navodno pravila uvrijeđena, bila je vrlo poslovna, čak pomalo i drska u razgovoru s recepcionerima hotela

8.8.2019.
16:57
Instagram/Jelena Karleuša
Play logo

Srpska pjevačica Jelena Karleuša navodno živi na visokoj nozi, a ustvari se trudi da na svojim putovanjima prođe što jeftinije. Trebala je imati nastup u Igalu u Crnoj Gori pa je htjela uživati u hotelu s pet zvjezdica, no pod uvjetom da to bude besplatno, piše Kurir.

Upravi hotela Jelena je rekla da će im to biti super reklama jer na društvenim mrežama ima vojsku pratitelja, no oni su je odbili, ispričao je izvor blizak pjevačici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jelena je bila vrlo zgrožena njihovim postupkom, ali nije htjela odustati. Ona je zvala nekoliko prijatelja iz Crne Gore da im objasni što joj se dogodilo, ali ni oni joj nisu mogli pomoći. Kada je stigla s menadžerom u hotel, pravila se uvrijeđena i bila je vrlo poslovna, čak pomalo i drska u razgovoru s recepcionerima.

Ipak je s upravom hotela našla zajednički jezik

Pošto je za nju uobičajeno da objavljuje fotografije s mjesta gdje se nalazi, sada je bila potpuno nijema. Uopće nije fotkala luksuzni apartman u kojem je bila smještena, prelijepi bazen niti restoran. Ona je objavljivala fotke s jahte, kao i s nastupa, ali ništa što bi moglo pokazati gdje je odsjela", ispričao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Jelena je ipak s upravom hotela našla zajednički jezik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posljednjeg dana, Karleuša se sastala s glavnim menadžerom hotela i ipak našla zajednički jezik. On joj je dao popust za tri noćenja i obećao joj je da će sljedeći put kada dođe moći besplatno boraviti, a ona je odmah ispunila svoj domaći zadatak.

U opisu fotografije s bazena koju je objavila na Instagramu odmah je napisala gdje se nalazi i zahvalila se ljubaznom osoblju i vlasnicima najljepšeg hotela u Crnoj Gori", otkrio je izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
default_cta
Elon Musk show
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
default_cta
Britain's Got Talent
Tri sestre
Play logo