'Jedi - naredili su mi doktori kako bih spasila svoj život

shimmer fallback

Doktori su naredili Cheryl Cole da počne jesti, da se udeblja te da prestane s vježbanjem nakon što je oboljela od malarije prošle godine.

8.11.2011.
15:34
Play logo

Nakon teškog zdravstvenog stanja, pjevačica nije imala izbora nego početi jesti - 'Počela sam jesti baš sve', rekla je Cheryl Cole (28) te otkrila kako ju je bolest natjerala da promijeni svoje prioritete.

U jednom trenutku pjevačici su doktori davali još 24 sata života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

'To mi je otvorilo oči. Počela sam voditi brigu o zdravlju i stvarima na koje prije nisam bila fokusirana', izjavila je pjevačica koja je odradila modni editorijal za InStyle magazin, čiju naslovnicu i krasi za mjesec prosinac.

'Sada mi se sve manje toga vrti oko rada, a više oko toga da budem s prijateljima i obitelji', rekla je Cheryl, koja je prošle godine oboljela od malarije prilikom njezinog posjeta Tanzaniji s američkim plesačem Derekom Houghom.

Nakon oporavka od bolesti kratko je bila u Americi zbog uloge članice žirija u X Factoru, a zatim je živjela na relaciji Amerika - Britanija baveći se muzikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za novo izdanje InStyle magazina otkrila je i da je jednom pila s Amy Winehouse te dodala da alkohol baš i nije za nju. Izjavila je i da je fascinirana tetovažama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo