POSTOJI RAZLOG / Otkriveno zašto Diddy u video isprici nije spomenuo ime bivše djevojke koju je pretukao

Image
Foto: Profimedia

Nakon što je Internetom procurio video u kojem Diddy tuče svoju bivšu djevojku Cassie Venturu, on se odlučio javno ispričati, a sada su otkrili zašto nije spomenuo njezino ime

21.5.2024.
21:19
Profimedia
VOYO logo

Nedavno je internetom procurila snimka u kojoj američki reper Sean Combs (54) poznatiji kao Diddy, tuče svoju bivšu djevojku Cassie Venturu, a ubrzo nakon toga ispričao se preko svojeg Instagrama, objavivši video snimku.

U snimki nije spomenuo ime svoje bivše djevojke, a mnogi su se pitali koji je razlog tome. No, sada je otkriveno da to nije učinio iz pravnih razloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ISPRIČAO SE /

Isplivala snimka u kojoj Diddy tuče svoju bivšu djevojku: 'Žao mi je, bio sam sj*****'

Image
ISPRIČAO SE /

Isplivala snimka u kojoj Diddy tuče svoju bivšu djevojku: 'Žao mi je, bio sam sj*****'

"Vidim puno komentara o tome da #Diddy ne spominje Cassie u svojoj isprici", tvitala je u utorak Elizabeth Wagmeister, CNN-ova reporterka koja je objavila video kako Diddy napada pjevačicu tijekom boravka u hotelu 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nagodba Diddyja i Cassie iz studenoga 2023. zabranjuje obojici da govore jedno o drugome, rekli su mi više izvora”, rekao je novinar.

“Njemu nije dopušteno izgovoriti Cassieno ime,” kaže izvor upoznat s nagodbom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor je pod ovim mislio na Cassiejevu tužbu protiv Combsa iz studenog 2023. u kojoj ga je optužila da ju je fizički zlostavljao i silovao tijekom njihove desetljeće duge veze ponovno.

Nije htio priznati

Combs je zanijekao bilo kakvu krivnju i nagodili su se za neobjavljen iznos samo dan nakon što je Ventura podnijela tužbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, reperov pravni tim kasnije je rekao da nagodba ni na koji način nije priznanje nedjela.

Image
Foto: Profimeidia

Ventura je u podnesku tvrdila da ju je Diddy napao u hotelu 2016. godine te istaknula da je bio "ekstremno pijan" i da ju je udario u lice, nakon čega joj je nanio modrice ispod oka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zgrabio ju je, a zatim uzeo staklene vaze u hodniku i bacio ih na nju, uzrokujući da se staklo razbije oko njih dok je trčala prema dizalu kako bi pobjegla”, navodi se u podnesku.

Ispričao se

Dok je Diddy zanijekao da se incident ikada dogodio, nazvavši optužbe "uvredljivima i nečuvenim", nedavno objavljena alarmantna snimka s nadzorne kamere iz incidenta u hotelu iz 2016. koju je prošlog tjedna objavio CNN pokazuje kako reper nasilno udara šakama i nogama Venturu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ventura, koja je hodala s Diddyjem u vrijeme incidenta, viđena je kako mu se pokušava iskrasti i popeti u hotelsko dizalo, ali ju je spriječio Diddy, koji je dotrčao u ručniku i udario je na tlo, nastavivši opetovano je udarati nogama i vući po podu.

Image
Foto: RTL Danas/Screnshoot

Nakon što se video pojavio na internetu, Diddy je objavio video isprike i rekao da se kaje i da je u krivu zbog svojih nasilnih postupaka protiv Venture.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moje ponašanje na tom videu je neoprostivo. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke u tom videu. Zgrožen sam”, rekao je u nedjelju na Instagram videu.

Diddy je dodao da je potražio stručnu pomoć i išao na terapiju i rehabilitaciju nakon napada te je morao "zamoliti Boga za njegovu milost i milost".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Patetične riječi'

Naime, nije spomenuo Venturu po imenu, a njezin tim je video isprike nazvao patetičnim.

“Combsova posljednja izjava više je o njemu samom nego o mnogim ljudima koje je povrijedio. Kad su se Cassie i brojne druge žene javile, on je sve zanijekao i rekao da su njegove žrtve tražile isplatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To što je bio prisiljen 'ispričati se' tek nakon što se pokazalo da su njegova opetovana poricanja lažna, pokazuje njegov jadni očaj i nikoga neće pokolebati njegove neiskrene riječi", rekla je Meredith Firetog, partnerica u Wigdor LLP, pravnoj tvrtki koja zastupa Venturu, u izjavi za Page Six u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Venturin odvjetnik, Douglas H. Wigdor, rekao je za Page Six u izjavi da je potresan video samo dodatno potvrdio uznemirujuće i predatorsko ponašanje gospodina Combsa.

“Riječi ne mogu izraziti hrabrost i snagu koju je gospođa Ventura pokazala istupivši kako bi ovo iznijela na vidjelo”, rekao je Wigdor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Stipe ima celebralnu paralizu, a nakon našeg priloga, ponude za posao stalno dolaze

ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo