SEVERINA REAGIRALA / Rudan: 'Severina je nadnaravno hrabra, idealna meta za državu. I onda šalješ poruku svim ostalim ženama'

Rudan je istaknula kako ne postoji država u svijetu koja majci uzima dijete te da je Severina nadnaravno hrabra

19.9.2021.
14:07
Goran Kovacic/PIXSELL/Instagram/Severina
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Spisateljica Vedrana Rudan gostovala je u emisiji "Jutro" na srpskoj Prvoj televiziji. Pri tome se osvrnula na sudsku borbu pjevačice Severine Vučković za skrbništvo nad sinom Aleksandrom Popovićem koju je vodila s bivšim partnerom Milanom Popovićem, a koju je opisala u intervjuu za H-alter, a u kojemu je prozvala sve glavne krivce za njenu agoniju.

"Severina je najmoćnija žena u povijesti Hrvatske, zemlji koja postoji od 1991., ako se ne varam. Ona je najmoćnija žena, definitivno, najpoznatija, ona se ukazuje, ona se ne pokazuje. Ona je ona. Ona je Severina, nema prezime… E, ona je idealna meta za državu. Treba silovati Severinu. I onda šalješ poruku svim ostalim ženama… Ako država Hrvatska siluje Severinu, a silovala ju je kroz sudove, kroz sudske odluke, kroz moć koju su na njoj iživljavali hrvatski mužjaci…

Ja uopće ne zamjeram njenom bivšem partneru ništa, on ima pravo da se bori svim oružjima jer znamo kakvi su mužjaci. Ali država Hrvatska je nama ženama koje nismo Severina poslala poruku. Budete li se bunile, budite li tražile pravdu, budete li mislile da ćete se izboriti bilo za šta, proći ćete kao Severina – ukrast ćemo vam dijete i to na kratak rok koji će trajati za početak dvije godine", kazala je Rudan.

Ona je istaknula kako ne postoji država u svijetu koja majci uzima dijete te da je Severina nadnaravno hrabra.

Severina joj se zahvalila

"Ne postoji država u svijetu, ja mislim, koja će državljanki svoje zemlje uzeti dijete, a pritom je ta žena normalna majka i nije nikakva ne znam što, i dati ga partneru, to se ne radi, to je nepristojno. Međutim, oni su nama poslali poruku, čuvajte se, budite dobre, budite ovce, budite budale, budite tiho jer ćete biti Severina", poručila je.

"Severina je nadnaravno hrabra, ona je sad dala jedan intervju gdje nabraja mužjake koji su joj zagorčali život, i to je nevjerojatna hrabrost, ona je sve naše kriminalce, zagrebačke vrhunske kriminalce koji drmaju državom i Zagrebom spomenula kao ljude koji su joj ukrali dijete", istaknula je Rudan.

"I u to društvo je uvalila Porfirija koji je dio tog društva. Severina ga je prozvala jer je pokrstio dijete bez njezine suglasnosti, što je zločin. Ne prostakluk, nego zločin. To je u hrvatskoj povijesti imalo svoje ime kad je to netko drugi radio", kazala je Rudan.

Severina joj je zahvalila uz dirljivu objavu na svom Instagramu.

"Ne znam čime sam zaslužila njenu ljubav i zaštitu koju mi uvijek pruža. Ne znamo se, ali se volimo. Oduvijek sam je voljela, jer joj nitko nije mogao parirati u razgovoru. Ona ih sve preparira. Duhovito… Da boli. Boli njena sloboda. Vedrane razvedre dan. I ganuta sam i smijem se. Samo moja mater bi bila 'gora' od nje. Mater držin 'na lancu' već devet godina. Umjesto moje matere, naših matera, govori Vedrana. Stvarno volim što sam voljena od Vedrane", napisala je.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali