VEČERA ZA 5 NAJGLEDANIJA / Najviše ljudi bilo je uz ovaj kulinarski show, a počeo je i show Brak na prvu

Neobičnu večeru kod slavonskog faraona Stanislava prosječno je pratilo gotovo 550 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji te je udio gledanosti bio visokih 32.9 posto

13.10.2021.
16:31
RTL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Popularnost RTL-ova omiljenog zabavnog kulinarskog showa raste iz dana u dan, a emisija se ponovno može pohvaliti odličnim brojkama gledanosti u slavonskom tjednu 'Večere za 5 na selu', piše RTL.hr.

Najdugovječniji kulinarski show 'Večera za 5 na selu' u utorak navečer bio je najgledaniji format u ukupnoj populaciji na svim nacionalnim televizijama. Naime, neobičnu večeru kod slavonskog faraona Stanislava Hudija prosječno je pratilo gotovo 550 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji te je udio gledanosti bio visokih 32.9 posto!

A najgledaniji trenutak bio je kad je domaćin Stanislav za kraj svoje večere zaplesao trbušni ples s egzotičnim plesačicama, što je na RTL-u u prosjeku pratilo gotovo 620 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji.

Druga sezona sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu'

Nakon odličnog otvaranja kulinarskog tjedna s visokim brojkama gledanosti, RTL-u je u prime timeu krenuo s prikazivanjem druge sezone velikog sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu'. Popularni je show također dobro započeo novu sezonu u kojoj su eksperti Iva Stasiow, Sanela Kovačević i Boris Blažinić spojili prva dva para, a obožavatelji su napeto pratili kako će parovi reagirati kad se prvi put ugledaju na vjenčanju. Najgledaniji trenutak prve epizode bio je kad se Gordana Josipović približila „oltaru“ pred kojem ju je čekao budući suprug Bernard Bratović, a njezino razočaranje pratilo je gotovo pola milijuna gledatelja!

Nove nastavke sjajnih formata gledatelji će imati priliku pogledati već danas. 'Večera za 5 na selu' s prikazivanjem počinje od 20.15 sati, a zatim slijede dva nova vjenčanja u 'Braku na prvu' od 21.15 sati samo na RTL-u!

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali