ZAMALO ODBJEGLA NEVJESTA / Gordanino razočaranje u 'Braku na prvu' primijetila i kći Severina: 'Fak, što je to moj budući suprug?! Neee!'

Bernard je bio prilično ravnodušan utvrdivši da nije razočaran, ali ni oduševljen. S druge strane, Gordana je imala baš burnu reakciju kad je vidjela koga su joj namjestili eksperti u showu 'Brak na prvu'

13.10.2021.
10:05
RTL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U showu "Brak na prvu" pale su prve simpatije, ali i prva razočaranja. Konobarica iz Zagreba Gordana bila je prilično nervozna uoči vjenčanja s Bernardom, pa je mislila čak i odustati od svega, piše RTL.HR.

No, prevladala je njena znatiželja i želja da pronađe srodnu dušu, pa je hrabro nastavila dalje. Gordana se jako razočarala kad je ugledala Bernarda te nije mogla skriti svoje emocije.

"Pomislila sam ne 'vau', nego 'fak'. Što je to moj budući suprug?! Neee", kazala je i zaključila: "Nikako nije moj tip". Njeno nezadovoljstvo primijetile su kuma Danijela i kći Severina.

Ipak se odlučila udati

S druge strane, Bernard je bio prilično ravnodušan ustvrdivši da nije razočaran, ali ni oduševljen svojom budućom suprugom.

Dok je on čitao svoj zavjet, Gordana je odlučila da ipak neće pobjeći s vjenčanja jer joj se svidjelo to što je upravo čula.

"Dala sam šansu masu puta nekome tko je nije ni zaslužio, pa zašto ne dati njemu? Nije mi bio odbojan", istaknula je.

Na koncu su se novopečeni mladenci poljubili u obraz i pridružili svadbenom slavlju.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali