VEČERA ZA 5 NA SELU / Ružica nije zabljesnula u večerašnoj 'Večeri za 5 na selu': Silvio je najbolji kuhar amater iz Velike Gorice i okolice!

Image
Foto: RTL Screenshot

Ružica je u današnjoj epizodi najveću ocjenu dobila od Gorana, dok je od ostalih kandidata dobila sedmice

24.6.2022.
21:18
RTL Screenshot
VOYO logo

U posljednjem danu "Večere za 5 na selu" iz Velike Gorice i okolice domaćica je bila krojačica Ružica, koja je ostale kandidate dočekala u mjestu Črnkovec.

Ružica je za goste pripremila predjelo naziva "Dašak Poljske", glavno jelo "Od Podravine do Posavine" i desert "Crveni opijum". Gosti su za predjelo komentirali kako je bilo previše kiselo, glavno jelo svidjelo se samo Goranu, je koji uživao i u desertu za razliku od ostalih kandidata kojima je torta bila presuha. Naposljetku je jedini Ružici dao najveću ocjenu dok je od Silvija, Jadranke i Ines dobila po sedmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL Screenshot

Ružica je dobro raspoložena dočekala goste i ponudila ih podravskom travaricom, medovačom, orahovcem, višnjevcem i likerom od aronije.

„Probala sam medovaču i bila je jako ukusna i fina“, rekla je Jadranka, a Ines dodala: „Višnjevac mi je bio jako fin, sve sam popila!“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za predjelo je domaćica poslužila salatu od piletine, a Ines je komentirala kako joj je bilo malo kiselo i dodala: „Ružica mi je to sigurno zamjerila i imam dojam da cilja na prvu nagradu.“ Silvio se složio s Ines: „Mislim da je zbog kečapa bilo kiselkasto, a i piletina je bila tvrđa.“ Jadranki se već standardno nije svidjelo dok je Goranu sve bilo odlično.

Image
Foto: RTL Screenshot

Domaćica je potom poslužila svinjske medaljone s tjesteninom. Goran je tražio kruh, a Ines je komentirala kako je zaboravila kruh i za predjelo te da je domaćica samo mislila na pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ines nije oduševilo ni glavno jelo pa je rekla: „Lungić bi se dao bolje napraviti, tijesto je bilo prekuhano, a saft običan.“ Goranu je sve bilo fantastično, svinjski file odličan, a tijesto koje inače ne preferira savršeno mu se uklopilo uz medaljone. Jadranka je nastavila u svom stilu: „Rezanci i meso bili su prekuhani.“

Image
Foto: RTL Screenshot

Ružica je za desert poslužila tortu od maka i malina, a Goran koji ne voli slatko je rekao: „Jako mi je odgovarao desert jer mak nije toliko sladak, stavila je malu dozu šećera i maline su dale kiselost.“ Silviju je desert bio dobar, no volio bi da je bio malo sočniji, a isto su komentirale i Ines i Jadranka: „Bilo je presuho i pretvrdo.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL Screenshot

Potom je Ružica pročitala ovotjedni poredak: na petom mjestu završila je Ines, na četvrtom večerašnja domaćica, treće mjesto zauzela je Jadranka, drugi je bio Goran, a pobjednik tjedna bio je Silvio! „Kandidati su odlučili da je moje jelo bilo najbolje i presretan sam. Ostvarilo se ono što sam želio“, rekao je pobjednik.

Image
Foto: RTL Screenshot

Nove epizode "Večere za 5 na selu" gledajte od ponedjeljka do petka od 20.15 sati na RTL-u, a sljedeći tjedan upoznat ćete kandidate iz Gospića i okolice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo