VEČERA ZA 5 / Nikola je sam ulovio svoje sastojke: 'Od ovog se da napraviti bomba večera'

Image

Prije negoli se bacio na pripravu večere, današnji domaćin je išao na more - ulovio je lignje i ronio za školjkama koje je odmah i očistio

22.2.2024.
11:32
VOYO logo

Ugostitelj Nikola Rašin bavi se turizmom i apartmanima, dolazi iz mjesta Drage, a u 'Večeru za 5' prijavio se zbog novog iskustva. Iako voli nova iskustva, kada je u pitanju hrana, Nikola voli mediteranske klasike pa ne čudi što voli privesti vrijeme u ribolovu, baš kao i u društvu svoje obitelji.

Image
USRED GLAVNOG JELA /

Izbila svađa između dvije kandidatkinje 'Večere za 5': 'Ne mogu od srama sada'

Image
USRED GLAVNOG JELA /

Izbila svađa između dvije kandidatkinje 'Večere za 5': 'Ne mogu od srama sada'

"U Umagu sam imao trgovinu za ribolov, bavio sam se ronjenjem, a u Dragama imam apartmane i jako dobro sam se snašao. U slobodno vrijeme volim kartati, volim belu kartati, to mi je omiljena igra. Hobi mi je more, to mi je uživancija i sve na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovim ribu, lignje, poslije to spremim, popijem čašu dobrog vina i super", otkrio je Nikola o sebi. Kuhanjem se počeo baviti još u djetinjstvu, kada je znao skuhati za obitelj - majku i oca.

Image

Prije negoli se bacio na pripravu večere, današnji domaćin je išao na more - ulovio je lignje i ronio za školjkama koje je odmah i očistio. Uskoro je predstavio i ostatak svojih sastojaka - uz školjke i lignje, Nikola je na popis sastojaka smjestio parmezan, topljeni sir, krumpir, čokoladu i žele bombone. "Školjke su super, obožavam sve vrste, parmezan također", komentirala je popis Tina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Toliko nam je pričao o lignjama, napokon ćemo to i probati. Čokolada - ne možeš promašiti s time", dodao je Daniel. "Od ovih sastojaka da se napraviti bomba večera", zaključila je Irena.

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte video: U Hrvatskoj sve manje goveda, svinja, stoke. Ministarstvo tvrdi da se negativni trend može zaustaviti

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo