OPASNO SE ZAKUHALO / Dok Andrea i Mislav planiraju pravu svadbu, Sanela je bijesna: 'Večeras ću svima sve sasuti u lice'

Image
Foto: RTL

Marinko se nada da kod njega i Ane razdvajanje neće biti problem, a ona je uvjerena da će sve proći glatko

23.11.2021.
15:58
RTL
Play logo

U showu "Brak na prvu" neki od parova jedva čekaju posljednju ceremoniju u kojoj će morati donijeti odluke ostaju li zajedno ili ne, piše RTL.HR.

shimmer fallback
shimmer fallback

Marinko se nada da kod njega i Ane razdvajanje neće biti problem, a ona je uvjerena da će sve proći glatko. S druge strane, Sanela je poprilično uznemirena, toliko da je ni Edin nije uspio smiriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PALE PUSE, ALI I SUZE /

Drama u Braku na prvu: 'Žao mi je što sam ga povrijedila, nije zaslužio ovo, sve sam mu upropastila'

"Ako žele vidjeti bijesnu i gnjevnu Sanelu, vidjet će je danas. Voljela bih sve svima sasuti u lice jer su to zaslužili", kazala je. Nakon što joj je Edin kazao da treba biti sretna zbog njih dvoje, a ne uzrujana zbog ostalih, ona mu je uzvratila: "Dok ne kažem ono što im ide, neću biti mirna".

shimmer fallback
shimmer fallback

Andrea i Mislav pričali o pravom vjenčanju

Ivona i Kristijan, pak, uživaju u svojoj bliskosti te su se zagrlili za kraj. Oboje smatraju da će im razdvojenost dobro doći kako bi shvatili što osjećaju jedno prema drugom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andrea i Mislav razotkrili su jedno dugom svoje planove za budućnost te su pričali i o pravoj svadbi. Mislav bi htio da oni jedno drugom izreknu sudbonosno "da" što prije, piše RTL.HR.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim nadoknaditi onu ružnu svadbu od šest ljudi", rekao joj je Mislav, a Andrea mu je kazala da bi se ona udala za pet, šest godina. Njih dvoje razgovor su zaključili strastvenim poljupcem.

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo