Play ponuda

'BRAK NA PRVU' / Pala prava prosidba: Nervozni Mislav kleknuo pred Andreu; 'Hoćeš li za pravo biti moja žena?'

Image
Foto: RTL

Mislav je stavio prsten na Andrejinu ruku, a par je nakon toga otišao proslaviti svoje zaruke

6.12.2021.
22:10
RTL
Play ponuda

U ponedjeljak navečer u emisiji "Brak na prvu" dogodila se prava prosidba, a zaljubljeni je par pokazao kako njihova ljubav nije gluma i da su osjećaji pravi. Uz to, Ivona i Kristijan te Gordana i Bernard donijeli su konačne odluke o njihovim vezama.

Andrea i Mislav kliknuli su na prvu te se ljubavne iskre među njima osjete od prvog dana, a s vremenom je njihov odnos postajao samo ljepši, bolji i ozbiljniji, a oni sve zaljubljeniji. Zbog toga im nije lako palo odvajanje od partnera na nekoliko dana kako bi donijeli konačnu odluku koju su već oboje dobro znali.

Image
NEKIMA SVANULO, A NEKIMA... /

Marinkova bivša supruga misli da se on nije zaljubio: Ipak je morao donijeti odluku o nastavku veze s Anom

Image
NEKIMA SVANULO, A NEKIMA... /

Marinkova bivša supruga misli da se on nije zaljubio: Ipak je morao donijeti odluku o nastavku veze s Anom

"Jako sam siguran u svoje osjećaje, iz dana u dan sam sve sigurniji. Apsolutno nisam ništa očekivao od ovog eksperimenta, ušao sam bez ikakvih očekivanja i iz nekakve znatiželje i zafrkancije da vidim što se može dogoditi. I eto, dogodila se ljubav i pozivam sve da maknu predrasude i da se upuste u ovo fenomenalno iskustvo. Dogodilo mi se nešto najbolje u životu!", izjavio je Mislav koji je potom otišao u zlatarnicu kako bi kupio pravi zaručnički prsten i zaprosio Andreu.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Netko možda misli da je prebrzo ovo što radimo, ali mislim da nije jer osjećam to i apsolutno sam miran i mislim da je to dobar korak", zaključio je Mislav.

Andrea i Mislav otišli proslaviti zaruke

S druge strane, Andrea je također sigurna u svoje osjećaje te dijeli isto mišljenje o zajedničkoj budućnosti, a sve mu je to priznala u ljubavnom pismu kad su se ponovno sreli: "Život te iznenadi i kad najmanje očekuješ, iznimna mi je čast da sam kroz ovu nezaboravnu priču mogla kročiti baš s tobom i jedino s tobom. Naše oči su se susrele, a srca prepoznala kroz neke druge svjetove i trenutno povezala. Ništa ne bih promijenila i se bih još jednom ponovila. Da, ti si taj, ti si moja osoba! Molim te, nastavi me nasmijavati čitav život i plesati sa mnom ne obazirući se na ritam, volim te jer je tebe voljeti tako lako!"

Andrejine emotivne riječi Mislavu su samo bile znak da čini pravu stvar: "Svaki dan proveden s tobom mi je samo pomogao da zaključim da si ti, Andrea, osoba s kojom želim biti sad i zauvijek! Andrea, hoćeš li ovaj put za pravo biti moja žena?" upitao je nervozno Mislav svoju suprugu, a ona je bez previše razmišljanja rekla – da! "Ovo mi je najljepši dan u životu", sretno je izjavio Mislav, stavio prsten na Andrejinu ruku, a par je potom otišao proslaviti svoje zaruke.

shimmer fallback
shimmer fallback

Za razliku od njihove priče, ona Ivone i Kristijana nije započela tako bajkovito, no par se pred kraj eksperimenta jako dobro slagao pa su se među njima pojavile emocije.

Kristijan Ivoni izmamio suze na oči

"Upoznao sam jednu divnu, izvana na trenutke hladnu, a iznutra brižnu, toplu, prekrasnu djevojku i prirasla si mi srcu… Nadam se da ćemo i dalje graditi naš odnos izvan eksperimenta. Međutim, taj odnos ide tek u prijateljskom smjeru, ljubav se nažalost nije pojavila, ali zapamti – u meni imaš prijatelja za cijeli život", rekao je Kiki Ivoni na njihovom ponovnom susretu i izmamio joj suze na oči.

"Sagradili smo neki poseban odnos čemu se u početku nisam nadala. Ti nisi zaslužio ništa manje od najboljeg. Moram priznati da si bio dobar muž - strpljiv, pažljiv, jak kada sam ja bila slaba i moram priznati da se ljubav pojavila. Međutim, nije to romantična ljubav, već ljubav prema osobi koju želim sačuvati u svom životu i imati pored sebe kao prijatelja", nastavila je Ivona te je par odlučio ostati u isključivo prijateljskom odnosu nakon eksperimenta.

shimmer fallback
shimmer fallback

Gordana i Bernard također su imali svoje uspone i padove, a na kraju su oboje zaključili kako se osjeti praznina kad nisu jedno pored drugog te priznaju da je njihova avantura ipak bila nešto posebno.

'Prijateljstvo je dobar temelj'

"Drago mi je da si baš ti ušao u moj život jer si prije svega jedna predivna osoba. Uz sav moj temperament i životna iskustva nisam baš bila otvorena za novu ljubav, ali ti si svojim strpljenjem uspio porušiti zidove koje sam godinama gradila. Za mene je obitelj svetinja i nitko nikada neće zamijeniti njihova mjesta u mom srcu, ali ono što si ti uspio postići je da se zapitam ima li u mome srcu mjesta za još nekoga. Ipak, s moje strane se nije razvio osjećaj ljubavi, ali znam da bi te svaka ženska osoba željela kraj sebe i znam da ćeš pronaći pravu ljubav kakvu ti ja zasad ne mogu dati jer u nekim je trenucima u životu prijateljstvo vrijednije od ljubavi", priznala je Gordana Bernardu te najavila kako ovdje nije kraj njihovoj priči.

"Iako smo na prvu oboje pomislili kako ovaj odnos ne može biti ono što smo za sebe htjeli, zapravo se pokazalo suprotno - počeli smo slušati, počeli smo se slagati. Ipak, istina je da je ovom našem odnosu koji je postao fantastičan bilo potrebno samo jedno da bi bio idealan – ljubavna iskra. Uistinu mi je žao kako se između nas nije upalila iskra. Iako je ovom našem putovanju došao kraj, barem pred kamerama, siguran sam da će se naše prijateljstvo nastaviti i u stvarnom životu", izjavio je Bernard i zaključio:

shimmer fallback
shimmer fallback

"Prijateljstvo je dobar temelj, a sad ćemo vidjeti što će se izgraditi na tim temeljima, da li čvrsto prijateljstvo, a možda i nešto više."

Gledatelje sutra očekuje finalna epizoda druge sezone showa "Brak na prvu" u kojoj će svi sudionici otkriti kakav je njihov brak iza kamera te tko je zaista ostao u vezi, a tko nije – sve detalje ne propustite pogledati u utorak u 21.15 sati na RTL-u!

Play ponuda
Play ponuda