Play ponuda

Saznajte prije seksa hoće li vas zadovoljiti u krevetu

shimmer fallback

Je li moguće saznati kakav je ljubavnik prije nego se s njim upustite u strastvene igrice u krevetu? Da! A sexpertica Tracey Cox objašnjava kako.

25.4.2013.
8:26
Play ponuda

Možda će vam biti u to teško povjerovati, ali sexpertica Tracey Cox tvrdi da u ovom slučaju 'možete ocijeniti knjigu po njenim koricama', odnosno moguće je reći kakav je netko u krevetu prije nego dođe do seksa s tom osobom!

Otkrivaju nas naši maniri, govor tijela, odjeća... Evo na što trebate obratiti pažnju ako želite procijeniti kakav je netko ljubavnik:

Način na koji jede

Malo njih će zanijekati da su najbolji ljubavnici hedonisti: oni koji uživaju u svemu što im život nudi. A jedan od najboljih načina da skenirate nekoga je da obratite pažnju na to kako jede, kako se odnosi prema hrani. Postoje dvije skupine: oni koji jedu da bi živjeli i oni koji žive da bi jeli. Dobar apetit obično znači da osoba ima zdrav libido.

Način na koji netko stavlja zalogaje hrane u usta i žvače ih, otkrit će vam kako bi vam ta osoba mogla grickati uho, ljubiti vrat i neke druge dijelove tijela.

Način na koji priča

Ako netko govori monotono i mijenja izraze lica jednom u sat vremena, to je znak da će ta osoba biti dosadna i u krevetu. Oni koji gestikuliraju dok energično pričaju puni su života, a takvi će vjerojatno biti i u krevetu.

Kakav je u društvu

Što je osoba društvenija i socijalno vještija, vjerojatno će biti i bolja u krevetu. Ako je netko dobar u komunikaciji s drugim ljudima i osjeća se ugodno u društvu, bolje će se s nekim povezati i seksualno.

Gdje sjedi

To gdje će sjesti dok ste na večeri ili na kavi može vam puno otkriti. Ako vam sjedne nasuprot, da vas može bolje promatrati, a ne tako da može promatrati ljude oko vas – to je dobitna kombinacija. Što je više usredotočen na vas, vjerojatno će vam se s punom pažnjom posvetiti i dok ste sami.

Način na koji vas dodiruje

Ljudi koji su kruti i ukočeni kad netko uđe u njihov osobni prostor, nisu osobe otvorene za intimnost. Fizička udaljenost često ukazuje i na emotivnu te seksualnu distanciranost.

Način na koji vas drži za ruku

Isprepleteni prsti ukazuju na erotičnu osobu. Suprotnost tome su osobe koje će vašu ruku primiti vršcima prstiju. Klasično držanje za ruke, dlan na dlanu ukazuje na osobu koja je pažljiva i privržena, ali teško da će vas seksualno iznenaditi.

Način na koji vas ljubi

Ako je njegov poljubac 'mlitav', ta je osoba vjerojatno takva i u krevetu. Muškarac koji rukama primi lice partnerice i strastveno je ljubi – romantičan je i strastven ljubavnik koji želi puno. Ako ljubi polako i uzme vremena da razradi tehniku kako bi poljubac bio što bolji, ta će osoba čekati i sa seksom posvećujući se predigri.

Play ponuda
Play ponuda