Intimni problemi o kojima žene uglavnom šute

shimmer fallback

Mokrenje tijekom seksa, dlakave grudi i 'vaginalni glasovi' samo su neki od intimnih problema s kojima je suočen velik broj žena i o kojima se srame govoriti.

11.8.2010.
13:27
Play logo

Neki intimni problemi s kojima su suočene mnoge žene uzrokuju osjećaj srama, piše zena.blic.rs. Evo koje su to neugodne pojave o kojima se žene srame govoriti:

'Vaginalni glasovi' Ova pojava događa za vrijeme seksa i prilikom vježbanja. Bezopasna je, ali za ženu poprilično neugodna. Ako se dogodi, najbolje je nasmiješiti se i promijeniti pozu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dlakave grudi Neka su istraživanja pokazala da oko 10 posto žena pati zbog toga što oko bradavica ima sitne dlačice. Taj problem s godinama postaje veći, a pojedini stručnjaci smatraju da te dlačice ne treba čupati jer postoji mogućnost infekcije.

Asimetrične grudi Jedna od 20 žena ima ovaj problem i to nije ništa neuobičajeno. Mogu pomoći grudnjaci, a ako je problem veći, preporuča se estetska korekcija.

Iscjedak Iscjedak je uobičajena pojava, ali ako žena primijeti da je drugačijeg mirisa i izgleda nego inače, može značiti da je došlo do neke upale ili infekcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urasle dlake Depilacija ili brijanje izazivaju urastanje dlaka, i to češće kod žena s jakim i gustim dlačicama. Ako koža na mjestu gdje je dlačica urasla pocrveni ili promijeni boju, potrebno je otići kod doktora. Možda je došlo do upale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Akne na leđima Ovo je vrlo frustrirajuće za žene, pogotovo ljeti kada zbog akni na leđima otvorena haljina ili košulja ne dolaze u obzir. No, ne treba očajavati, jednostavan kozmetički tretman može riješiti taj problem.

Mokrenje tijekom seksa Da bi se ovaj neugodan problem barem ublažio, preporučaju se Kegelove vježbe koje će ojačati mišiće oko vagine, mokraćne kanale i rektum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo