Pjevačica je fotografkinji pozirala u crnom bikiniju, zavodljivo se izvijajući i natežući sićušne gaćice

Lidija Bačić (35) izbacila je svoj novi seksi kalendar za 2021. godinu, a svojim pratiteljima na Instagramu već neko vrijeme otkriva vruće detalje sa snimanja. Sada je objavila video koji prati nastanak jedne od fotografija koje će nagodinu krasiti zidove brojnih muškaraca.

'Imaju snimatelji što snimati'

Pjevačica je fotografkinji pozirala u crnom bikiniju, zavodljivo se izvijajući i natežući sićušne gaćice. Taj je prizor bio više nego dovoljan da njezinim obožavateljima proključa krv u žilama. Svoje oduševljenje nisu sakrivali.

"Ideeeš", "nema zgodnije i ljepše", "Fakat si zgodna, moćno zgodna", "Žena Zmaj", "Najbolja riba na estradi", "Imaju snimatelji što snimati", samo su neki od komentara na ovaj vrući video. A onda je Lille plasirala novu "bombu".

Fotka u kožnatim tajicama

Već u sljedećoj objavi na Instagramu, atraktivna je Splićanka svoje prepoznatljive obline utegnula u pripijene kožnate tajice i zauzela pozu od koje boli glava. Sjela je na pod, izbacila stražnjicu i opalila selfie. Fanovi su i tada počeli zapomagati.

"Ooo, moj Bože", "Uh!!!", "top tijelo", "Neodoljiva si, slatka i seksi dama", "Uuuu, baš si seksi, taman za mene", ponovno su se nanizali laskavi komplimenti.