Play ponuda

DOLAZI I U ZAGREB / Stjepan Hauser započeo prvu samostalnu europsku turneju rasprodanom arenom u Budimpešti

Foto: Promo

Senzacionalnim glazbenim spektaklom pred 12.500 ljudi u László Papp Budapest Sports Areni, započela je ''Rebel With a cello'' europska turneja koja 25.10.2023. dolazi i u Arenu Zagreb

6.3.2023.
11:09
Promo
Play ponuda

Svjetski poznati violončelist HAUSER slovi kao jedan od najvažnijih svjetskih instrumentalista 21. stoljeća, koji je zahvaljujući izvedbi kultne pjesme ''Smooth criminal'', lansiran u sam vrh glazbene kulture modernog doba. Međunarodna zvijezda s violončelom spaja nespojivo; njegov široki glazbeni repertoar seže od klasičara Čajkovskog pa sve do modernih ritmova poput Lady Gage, koji zabavljaju današnje mlade generacije. Svoju strast i ljubav prema klasičnom instrumentu prenosi na milijune obožavatelja diljem svijeta, a tomu svjedoče i rasprodane arene u najvećim svjetskim metropolama.

Izvor: Promo

Uz glazbeni, talent koji ga je vinuo među najveće glazbenike današnjice je jedinstvena sposobnost komuniciranja kontrastnih stilova i emocionalnih tema te spajanje esencija ljubavi, strasti, senzualnosti, romantike i rokerskog plesnog stila u umjetnost. S preko milijardu streamova na različitim platformama i milijunskim brojem pratitelja na društvenim mrežama, Hauser je svrstan uz bok planetarno popularnim glazbenicima.

Nedavno je za mađarsku publiku održao koncert u rasprodanoj László Papp Budapest Sports Areni, za koju su se tražile karte više. Osim prometnog kolapsa koji su izazvali Hauserovi obožavatelji, 12.500 sretnika uživalo je u spektaklu i melodijama koje su orile arenom u glavnom gradu, Budimpešti. Nezaboravnim glazbenim iskustvom najavio je prvu samostalnu europsku turneju ''Rebel with a cello', u kojoj će uživati zaljubljenici kombinacije klasične i moderne glazbe hrvatskog virtuoza diljem Europe. Uz pratnju 20 glazbenika iz cijeloga svijeta, dinamični violončelist osvojit će pozornice Francuske, Velike Britanije, Španjolske, Italije i brojnih drugih zemalja, među kojima i Hrvatske. Europljani s nestrpljenjem iščekuju veličanstven nastup glazbenog velikana koji se upisao duboko u srca istih, nesvakidašnjim interpretacijama velikih hitova.

Bogata glazbena lista sastoji se od klasične, filmske i moderne glazbe, koja će podići na noge i rasplesati publiku te osigurati da ponovno proživi nostalgične trenutke i emocije vezane za određene skladbe. Strast i drama evocirani od strane Hausera i prepoznati od strane struke i publike, još jednom će osvojiti europska srca i ujediniti različite generacije ljubitelja glazbe. Zagrepčanke i Zagrepčani imat će prilike 25.10.2023. uživati u veličanstvenom nastupu u Areni Zagreb i iz prve ruke doživjeti glazbeni spektakl o kojemu će se dugo pričati.

Play ponuda