AC/DC / se razilazi i zauvijek prestaje s radom?

shimmer fallback

Legendarni australski rokeri AC/DC možda su odsvirali svoje. Tako, naime, kaže novinar Peter Ford, koji tvrdi da se bend raspada zbog bolesti jednog člana te da više neće snimati niti nastupati.

15.4.2014.
15:53
Play logo

Novinar je pokrenuo glasine svojim kriptičnom porukom na Twitteru u kojoj je napisao da bi ovo 'mogao biti kraj jedne divne ere'. U radijskom emisiji 2Day FM, Ford je rekao da AC/DC više nikada nećemo moći gledati u živo ili čuti njihov novi materijal.

Novinar tvrdi da ima svjetsku ekskluzivu koja će 'poljuljati lokalnu i svjetsku glazbenu scenu'. Detalje, kaže, neće otkriti jer smatra da će uskoro oglasiti i sam bend ili njihov menadžment.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije poznato o kojem se članu radi, niti o kakvim je zdravstvenim problemima riječ.

2012. godine pjevač Brian Johnson otkrio je da su obustavili rad na novom albumu zbog bolesti jednog od članova, a obožavatelji su očekivali i turneju ove godine, povodom 40. obljetnice postojanja benda, no Brian nije mogao ništa potvrditi.

U veljači je u jednom radijskom intervjuu rekao da su imali planove za nastavljanje snimanja albuma i turneju, ali nisu u ništa sigurni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Jedan od članova je bio jako bolestan, pa nismo htjeli ništa reći. Privatnost nam je jako važna', izjavio je frontmen. //www.youtube.com/embed/HofhWRCY6-w

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo