Na sam spomen Nives Celzijus, muškarcima se ubrza puls. A kako i ne bi, s obzirom na bogomdano tijelo koje posjeduje. Naša pjevačica, glumica i spisateljica novom je vrućom fotografijom ponovno zapalila Instagram.

Cijela u zemljanim tonovima, pozirala je pokraj bazena u gornjem dijelu bikinija i vrućim hlačicama, ali poza koju je zauzela sjedeći uz rub bazena i zavodljivo dodirujući kosu, bacila je njezine obožavatelje u trans.

NIVES CELZIJUS O NEOBIČNIM IMENIMA ZA DJECU: ‘Priznajte da Bloom Tatarinov zvuči kao Brad Pitt, netko kome je samo nebo granica’

Uživancija u Egiptu

Bikini cvjetnog uzorka naglasio je Nivesin najjači adut - bujne grudi, koje su se poprilično prelijevale preko ruba badića. U samo sat vremena fotografiju je lajkalo više od 5000 ljudi - a pali su i laskavi komentari.

"Ovih dana neuobičajeno je vruće u Egiptu", napisala je atraktivna Zagrepčanka u opisu fotke, a fanovi su joj uzvratili komplimentima tipa: "Ljepotica", "Izgledaš prekrasno, prelijepa si", "Dobra si cijela" i slično.

Međutim, neki su, iako nam nije sasvim jasno iz kojeg razloga, poručili da je "debela". "Eto, draga Nives, dida mi na aparatima zbog tebe", glasi jedan od kreativnijih komentara.