OVO SE NEĆE SVIDJETI KRALJU / Kraljevska obitelj ponovno na udaru, Netflix želi rekreirati smrt princeze Diane: 'Ovo prelazi granicu'

Image
Izvor: Profimedia

Netflixova serija 'The Crown', u kojoj se priča vrti oko britanske kraljevske obitelji, izazvala je već nekoliko kontroverzi samom najavom nove sezone

17.10.2022.
22:08
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Producenti Netflixove kraljevske drame "The Crown" izazvali su još više bijesa - planovima da rekreiraju posljednje tragične trenutke princeze Diane u Parizu.

Mnogi misle da su te scene 'previše'

Taj je potez izazvao oštru reakciju članova ekipe koji radi na seriji jer strahuju da je time "crta ipak prijeđena".

Naime, The Sun prenosi da glumica Elizabeth Debicki kao Lady D se suočava sa sve većim bijesom zbog ovog divljeg zapleta, sama glumica tvrdi da bi takva scena s princezom Dianom pokazati bezosjećajnost, zbog kraljičine smrti.

shimmer fallback
shimmer fallback

Producenti su također na udaru kritika zbog scena koje će uskoro biti emitirane, a koje sugeriraju da je princ Philip imao aferu s prijateljicom, ali sada se radi na još slikovitijim i mučnijim scenama.

Image
NIKAD ISPRIČANO, NIKAD VIĐENO /

Netflix će 'dotući' kraljevsku obitelj: Nakon smrti Elizabete II. slijedi priča o posebnom odnosu Philipa i 'prijateljice'

“Vrlo je neugodno vraćati se u Pariz i pretvarati Dianine posljednje dane i sate u dramu. Konačno, neki od članova glumačke odbijaju ideje koje se iznose. Serija je uvijek pokušavala prikazati izmišljenu verziju kraljevske povijesti sa što više osjetljivosti.

Ali u posljednje vrijeme, kako se stvari približavaju današnjem vremenu, sve je teže uspostaviti tu ravnotežu. S obzirom da su neki od tih trenutaka još uvijek tako svježi i uznemirujući, čini se kao da je prijeđena granica. Neki produkcijski djelatnici sada počinju govoriti o svojim osjećajima", rekao je izvor za The Sun.

'Točan trenutak sudara neće biti prikazan'

Scene će se usredotočiti na Dianino posljednje nesretno putovanje u Pariz 1997. i pokrivat će ​​dane i sate prije i nakon tragičnog sudara automobila u podvožnjaku.

"Točan trenutak sudara neće biti prikazan", rekli su iz Netflixa, dok kraljev je glasnogovornik odbio komentirati išta vezano za seriju "The Crown".

shimmer fallback
shimmer fallback

Izvori bliski princu Williamu rekli su kako očekuju da će princa naljutiti Netflixov potez da prikaže posljednje dane njegove majke u svrhu zabave. Visokobudžetna drama, s Dominicom Westom (53) u ulozi Charlesa, također se suočava s kritikama zbog novih scena u kojima će se navoditi da je sada kralj bio podvrgnut brifingu protiv svoje pokojne majke, sugerirajući da je bila prestara i nedodirljiva.

"Peta sezona serije je izmišljena dramatizacija, zamišljanje onoga što se moglo dogoditi iza zatvorenih vrata", rekao je glasnogovornik Netflixove kontroverzne serije.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču